Ženske in zodiakalna znamenja Škorpijon – MISTIČNA SIRENA

Ženske in zodiakalna znamenja Škorpijon ( 24. oktober do 22. november)

MISTIČNA SIRENA

Ribič, ribič me je ujel, a ni me ujel z besedo, ujel me je z lepimi črnimi očmi, pravi znana zimzelena pesem in ženska rojena v znamenju Škorpijona je prava morska sirena in vas bo njena lepota očala. V njej je neka magnetična privlačnost in od opojne lepote boste presenečeni. Njena čustva so globoka in strastna. In če nimate čistih namenov se ne igrajte z ognjem, kajti ne trpi polovičarstva in sprenevedanja. Ali vas bo ljubila, ali pa sovražila vmesnega zanjo ni in ne more obstajati. Od sebe pa oddaja neko toplino in zaradi tega je zelo ženstvena in skozi to med moškimi tudi iskana. Nekoliko težje sprejema rožnato barvo, kajti to ni njena rojstna barva, ampak njene barve so bolj jesenske barve in vinsko rdeča. Ravno zaradi tega se starši čudijo, ker to že nakaže v zgodnjem otroštvu. Zanimivo pa je, da se zna tudi stepsti in da ušpiči, kakšno zadevo. Z leti, ko odraste pa se ovije v tančico skrivnosti in so tudi zadeve o katerih ne govori. Zelo dobro pa ima razvito intuicijo in mnogo med njimi razvijajo ta dar, da preraste v jasnovidnost. Ženska rojena v znamenju Škorpijona rada tekmuje z ženskami, naj si bo z mamo, sestro ali tekmica. Na splošno jih ne prenese. Če pa se že pojavijo jih porazijo, to pa storijo na prefinjen način. Seveda pa to fazo lahko tudi prebolijo in tu je potem odvisno od točke duhovnega razvoja. Kajti imajo mnogo potencialov in zaradi temeljite lojalnosti in osebne zvestobe so med ljudmi tudi priljubljene. Od nekdaj se borijo za pravico in resnico. Ljubijo hojo po robu in tabu teme in vendarle nikoli ne gredo predaleč, kajti meja, do kje da in kje je ne, je že vnaprej skrbno določena.

banner-tadej

Ženski čari

To je tipična ženska, katera se znajde tudi v detektivskih vodah. Slovi tudi po svoji moči in se loti tudi moških opravil in ko pride čas, se prelevi v prikupna zapeljivko in je tiste vrste ženska, ki zna s svojimi čari osvojiti moškega. Stvari jo ne spravijo kar tako s tira in ko se enkrat odloči se je odločila. V svojem bistvu pa zna biti tudi posesivna in ljubosumna in zaradi tega svojega moškega obravnava kot lastnino. Slovi kot predana žena in strastna ljubica, seveda pa zaradi intuitivnega čuta ve, ali ji je moški zvest ali ne. Zna biti precej tolerantna in prenese veliko, toda v življenju je tako, da ko je mera polna eksplodira in tedaj ima svete jezo, ki pa se ne pomiri tako zlahka. Večkrat se sprašuje o smislu življenja in ker je po naravi raziskovalka se sama dokoplje do zanimivih rezultatov. Skozi to tudi ozavesti, da ni večne borbe, med biti ali ne biti. V vsakem človeku pa išče moč in pogum, toda zaradi različnosti jo vedno tudi ne najde. Če česa ne prenese pa je dejstvo, da se ljudje smilijo sami sebe, kajti je mnenja, da je sreča na strani pogumnih ljudi. Zelo dobra pa je razvita tudi inteligenca in zaradi te akciji in predvsem z mrtve točke spodbudi vse.

Fenomen ptiča Feniksa

Če se še nekoliko vrnemo k ljubezni, bomo ugotovili, da v ljubezni veliko daje in da zaradi tega tudi veliko prejema. Razočaranja pa jo bojijo in če ne najde sreče, lahko zelo trpi, seveda pa je pojem ljubezni vrtnica in ona mora skozi trnje k cvetu. Vendarle pa največ moči in osebne volje pokaže pa v kriznih situacij in takrat ko je na tleh. Zgodi pa se tudi, da se mora po principi ptiča Feniksa umreti in na novo roditi. To pride skozi izkušnje in notranje zlome, ki jo naredijo močnejšo in odločnejšo. Ima pa tudi prefinjen čut in skozi prej omenjeno intuicijo pa zaznava ljudi in njihove značaje. Njene misli so močne in zaradi tega je pomembno, da razmišlja pozitivno, kajti bolj so svetle, lepše življenje se ji obeta. Stvari, življenjske naloge in druge pomembne dogodke pa pili in pili toliko časa, da so narejeni dobro in da so ji v ponos. Poraza ne prenese in zaradi tega dosledno skrbi, da ga tudi ne doživi. Skrivnostna komunikacija pa je njen adut. In če smo začeli pri morju pa naj se končalo, skrivnostno sireno boste kar nekaj časa raziskovali, toda če boste pošteni in vdani bo trud poplačan. Kajti je oseba, ki zna dati veliko in moč vam bo dokazovala iz dneva v dan.

tadej-sink-astrolog

Tadej Šink

 horarni astrolog

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)