Ženske in zodiakalna znamenja STRELEC – DUHOVNA POPOTNICA

Ženske in zodiakalna znamenja STRELEC (23. november do 21. december)

DUHOVNA POPOTNICA

Ko se začne pozna jesen in diši že po zimi je čas, ko praznuje ženske rojena v znamenju Strelca. Njen simbol je puščica, ki pa je vedno usmerjena v zrak, kar simbolizira zvedavost in radovednost. Element ognja pa je vijoličen, kar pomeni, da se v svojem življenju zanima tudi za duhovnost in ezoterična znanja. Najlažje jo boste opazili v kakšnem lokalu, kjer se zbira družba posebnih ljudi, ali pa na gorski poti, kjer bo hitela, da pride čim prej na cilj. Spoznali jo boste po velikih in zvedavih očeh in širokem nasmehu, seveda pa je oseba, ki je vedno nasmejana in dobre volje. Je večna popotnica in vedno je mnenja, da je še toliko stvari za odkriti, o vsem se pa zanima na svoj način. Zelo rada se odpravi na potovanja in odkrivanja novih dežel, kultur in znamenitosti je balzam za dušo. Naj vam zaupam, da ne boste potrebovali dolgo časa, da boste osvojili njeno srce, ob njej pa se boste tudi nasmejali in se čudili njeni odkritosti. Njena iskrenost pa od časa do časa meji že na naivnosti, toda dokler jo življenje večkrat ne opozori je mnenja, da vsi razmišljajo tako pozitivno. Toda je že prav tako, da se s tekom življenja spilijo. Optimizma in življenjske modrosti pa ji nikoli ne zmanjka in tudi če je na tleh, lahko podarja srečo drugim ljudem. Že od malih nog pa se bori tako, za resnico, kot tudi za pravico in ji je to pomemben dejavnik v življenju. Ko se vname ljubezen pri njej govori in pozabi na vse drugo, ko ljubi pač ljubi. Seveda pa svojega srčnega izvoljenca vabi povsod in ga rada vključuje v svoj način življenja, ji je pa tudi prijatelj.

banner-tadej

Stanovanje, podobno divjemu zahodu

Življenje pa je zanjo nekaj takega, kjer je treba uživati in dokler ne spozna, da čas ni ugoden se ne poda v zvezo. Ljubezen je zanjo nekaj svetega, seveda pa nikar ne pričakujte, da bo cele dneve kuhala, kajti če bo vreme lepo se bo rajši skrbela za svojo postavo ali hujšala. To ne pomeni, da vas nima rada, stanovanje bo včasih pospravljeno v nulo in spet drugih podobno divjemu zahodu. Ampak s tem se pa nemiri ljubezen in tudi če so vam nekatere stvari drage, jih jutri ne bo več tam, kajti prihaja čas sprememb. S tem pa se boste morali soočiti in prej, kot to storite lažje vam bo. Veliko žensk rojenih v tem znamenju privlačijo velike živali in še zlasti konji in zaradi tega je pred poroko to njihov šport. Otroke vzgajajo v duhu tolerantnosti in jim dopustijo vse. Istočasno pa se tudi sami učijo, vedno kaj berejo in se izobražujejo. Znanja premorejo veliko, seveda pa ga nikoli ne vsiljujejo drugim, ampak izsledke povedo pod pogojem, da so vprašani. Relativno zgodaj dozorijo in se odpravijo od doma, mnogo od njih pa pogledajo tudi širni svet, da odkrijejo kar je še neodkritega. Svojega partnerja pa zelo rada testira in če jo kdo užali, to tudi vrne, način pa izbere takšen, kateri ji je v danem trenutku najbolj blizu. Pustolovski duh in duh modrosti gresta z roko v roki.

Kava s taščo

Jupitrova varovanka, ima sreče v zakonu, tudi če se loči, je včasih zanjo to blagoslov, kajti mora spoznati veliko in resnično ne prenese neke omejitve. Mnoge se spoprimejo z novinarskim peresom, delom v turizmu, poučevanju ali pa z delom na televiziji. Dobre odnose ima tudi s starejšimi ljudmi, ni ji problema popiti kavo s svojo taščo ali s svojim zetom. Vsako obdobje pa ji da svojevrstno zrelost in zaveda se, da se krog življenja obrača, da si nekoč zgoraj in spet drugič spodaj. Zbere pa si partnerja, od katerega se kaj nauči, kajti življenje je konec koncev tudi zabava in posedovanje doma bi bil živ dolgčas. Nestrpnost pa je nekaj, kar jo močna zaznamovana in jo spremlja vseskozi, želi pa tudi takojšnjih rezultatov in jutri bo že prepozno. Nekoliko se mora vstaviti, toda postanki so kratkotrajni, je pa ljubiteljica lepih in drznih avtomobilov in hitre vožnje. Včasih partnerju le s težavo pove, da ga ima rada in so stvari, ki jih dojema drugače, toda ravno zaradi originalnosti jo imate radi in vam nekaj pomeni. Če ste jo izbrali za življenjsko sopotnico pa vam ne bo nikoli žal, saj vas bo očara iz dneva v dan. In ko boste jutri videli doma novo računalniško igrico – se le nasmejte, takšna je in takšna bo ostala do konca svojih dni.

tadej-sink-astrolog

Tadej Šink

 horarni astrolog

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)