Ženske in zodiakalna znamenja TEHTNICA – SRČNA DAMA

Ženske in zodiakalna znamenja TEHTNICA ( 24. september do 23. oktober)

SRČNA DAMA

Ko v deželo pride jesen, ko se narava preobleče v pisane barve in pobiramo še zadnje sadove narave je čas, ko praznujejo ženske rojene v znamenju Tehtnice. Močan vonj parfuma vas bo že na daleč privlačil in zagledali boste žensko skladnih oblik, lepega obnašanja in usklajenih barv. Prav nič pa ni izključeno, da bo oblečena po najnovejši modi in da bo imela kakšen opazen modni dodatek. Zelo hitro se bo tudi zavrtela na plesišču in obožuje romantično ali pa tudi glasno glasbo- seveda pa ne pozabite, da je ljubiteljica zabav, ki so na nivoju. Obleka ima večino iz svile, obožuje pa tudi čipko. Zanimivo pa je, da kljub temu, da se rada in veliko smeje premore tudi zdravo mero razsodnosti in uglajenosti. Zelo rada pa tehtane in zaradi neodločnosti in pretiranega premisleka daje občutek lenobnosti. Nikar pa ne bodite prepričani, da jo boste ovili okoli prsta, kajti le kmalu boste ugotovili, da ste v šahu. Seveda pa ne sme biti to nek slab prizvok, kajti je srčna dama in vas bo ljubila z dušo in srce. Obožuje pa kavalirstvo, šarmantnosti, dišeča kopel, šopek rdečih vrtnic in bonboniera spadajo med darilo, ki jo osrečijo. Z žensko rojeno v tem znamenju lahko razpravljate o tem in onem, stvarem pa zlepa ne pridete do konca, kajti stvar ima lahko več pogledov. Iščejo pa zlato sredino in od nekdaj odlično pomirjajo sprte strani. Drži pa se jih tudi pojem neodločnosti. Privlačijo in zanimajo pa je tudi umetnost in mnoge imajo dar, da se izrazijo na vsak način. Nedvomno drži, da se dobro znajde tudi v političnih vodah in da se iz dneva v dan trudi da strese iz rokava dar za retoriko in javno nastopanje. Udarce pa prenaša brez nizkotnosti.

banner-tadej

Majhna punčka sedi pred ogledalom

Svojo uglajenost in prefinjenost za vse pa kaže na vsakem koraku. Zaradi tega ima kar nekaj ponudb in je v svojem bistvu tudi zaželena in tega se zaveda. Že kot majhna punčka sedi pred ogledalom in se ura. Zelo rada pa ima tudi razne modne dodatke, kot je make up. Obožuje pa tudi uhane, seveda pa se lahko tudi spremeni in doživi stilsko preobrazbo. Od ljudi, katere ima rada in ji nekaj pomenijo, pa je zelo navezana. Rada nasloni nanje glavo in jih povpraša o tem in onem. Tako se nikoli ne zgodi, da bi bila sama, ampak ima vedno okoli sebe ljudi in družbo. Z njimi tudi klepeta in se veseli. Za resnico in pravico pa se je pripravljena tudi boriti in ko ugotovi, da je nekdo od ljudi, katere so ji blizu v stiski, jim nesebično pomaga. Če bi naredili analizo, ali ji je bolj pomemben posel, ali poroka, bi prišli do ugotovitve, da oboje in da zaradi tega to pelje vzporedno naprej. Denar jim pomeni čustveno varnost in če tudi zanikajo, spadajo med tiste tipe ženske, ki imajo rade kaj v denarnici. Privlačijo pa jih tudi dobri avtomobili, idealen moški pa je tisti, ki e poleg vsega urejen in ima stvari na svojem mestu. Vendarle pa jo mora privlačiti tudi v telesnem smislu in kot moški osvajalec.

Biseri v očeh, biseri v besedah

Njena očarljivost in prefinjenost vas bo spodbudila k temu, da se boste nanjo navezali in ona vam bo ljubezen vračala in naredila za vas vse. Biseri se ji bodo pokazali v očeh, poleg tega pa bo pravi biser tudi v besedah, saj vas bo podprla in tolerirala. Do katere mere pa je zaradi izrazite elastičnosti težko reči in je od primera do primera različno. Poleg tega ste lahko pri njej brez skrbi, saj vas ne bo napadala z navali ljubosumnosti in posesivnosti, ampak vas bo ljubeče objela, tudi nikoli ne bo brskala po vaših stvareh, vam pregledovala denarnico ali preverjala telefonske številke. Toda še ne pomeni, da ne bo ugotovila, da ste jo prevarali in dvomi tedaj ne bodo izmišljotina, ampak opravičeni. V sebi pa ima tudi duh tveganja in zaradi tega se zna na zabavah zabavati dolgo časa in prestopiti tudi v igralnice. Ko pa bo prišla domov bo pa vesela in razigrana. Njena frizura pa je vedno urejena in nekaj posebnega, ravno po tem se zna ločiti od drugih žensk. V sebi pa ima tudi neko osebno noto in zaradi tega se obnaša drugače in s tem privabi pozornost. Veter življenja, konec koncev je njen element zrak, pa jo lahko nese sem in tja – in ona se mu bo prepustila.

tadej-sink-astrolog

Tadej Šink

 horarni astrolog

 

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)