Ženske in zodiakalna znamenja VODNAR – NEPREDVIDLJIVA INFORMATORKA

Ženske in zodiakalna znamenja VODNAR (od 21. januar do 19. februar)

NEPREDVIDLJIVA INFORMATORKA

Ženska rojena v tem znamenju je nekaj posebnega in ne boste potrebovali dolgo časa, da omenjeno ugotovite tudi sami. Ona je naravnana po principu, če gredo vsi lepo, bo ona šla desno in obratno. Od nekdaj pa je že v kontaktih s svojimi primarnimi občutkih in mnogokrat v sebi sliši tudi glas, ki jo vodi in usmerja. Svoja čustva bo pokazala hitro, čustvenost pa je nekaj, kar pokaže, le tedaj, ko jo je volja. Ni pa tipična ženska, katera bi rada kuhala in vam stregla. Svojo individualno noto bo izraža že na začetku, lahko bo do vas zelo tolerantna, lahko pa se bo odzvala tudi ostro. Svojih prijateljev in znancev pa zaradi vas ne bo zanemarila in če vam to ni všeč, lahko greste. Ob njej boste spoznali, kaj resnično pomeni pojem biti svobodna. Njen pravi svet je širni svet, seveda vas bo vzljubila, ampak to pomeni, da je le to storila na svoj način, kajti družba in prijatelji so jo osrečevali in jo bodo vedno. Njena nepredvidljivost pa vam bo naredila kar nekaj sivih las, kajti ravna se po notranjih občutkih. Sposobna je narediti tudi radikalni rez ali pa radikalne spremembe. Toda ona se s tem ne bo obremenjevala, kajti življenje je potrebno tudi živite in uživati. Prav uporno pa bo zahtevala svojo svobodo in če je ne bo dobila, si jo bo pač vzela in se ne bo ozirala na ceno. Intelektualne sposobnosti pa ima zelo dobro razvite in rada spoznava novo in k temu vas bo navdušila. Ljubezen je pri njej močno prepojeno s pojmom prijateljstva in poleg tega, da sta skupaj, vam bo tudi prijateljica in prav to pričakuje tudi od vas. Mnogo od njih imajo neobičajno razmerje, ki ni v skladu s tradicijo. Zdi pa se, da je ljubezen za njih tudi neka igra strasti in umetnosti. Pravi moški pa je tudi tisti, kateri jo zna presenetiti – kajti le to ljubi.

banner-tadej

Oaza sredi puščave

Mnogi ljudje jo ne razumejo, toda njo to sploh ne zanima. Včasih se počuti, kot oaza sredi puščave, kar pa nedvomno je. Nesebično je pripravljena pomagati in v življenju ji je pomemben sedanji trenutek. Preteklost je nekaj nujnega, prihodnost pa izziv. Zgodaj se začne zanimati za vse, kar je novo in spominja na abstraktnost. Svojega srčnega izvoljenca pa bo celo svoje življenje tudi spodbujala in motivirala. Žal pa od njega to ne more pričakovati in zaradi tega je mnenja, da jo ne razume. V primeru, da se poglobi v svet duhovnih in ezoteričnih zakonitostih, spozna, da je lahko precej koristna. Težko sprejme obstoječe zakone in pravila. To ne pomeni, da je nemoralna, pač pa da ji je čredni nagon precej tuj. Pač ne čuti pripadnosti, mnenja je, da ne pripada nikomur in da zaradi tega lahko počne, kar ji odgovarja. Seveda pa je tudi ženska in na prefinjen način lahko izraža ženske čare. Uranova varovanka ljubi tudi pogovore po telefonu, internetne kontakte in prav tako razne klepete s prijatelji.

 

Individualizem oblačenja

Zaradi raznolikosti in mnogostranskosti je med ljudmi priljubljena in tako si lahko zbere tudi idealen poklic. Seveda potrebuje nekaj časa, dobro pa je, da dela z ljudmi in za ljudi. Seveda pa ji začrtani vsakdan, kaj kmalu postane nezanimiv in tako vedno išče nove izzive. Mnoge ženske rojene v znamenju Vodnarja niso poročene in vendarle imajo čustveno življenje zelo dobro nadzorovano. Njihova individualnost pa se zelo dobro izraža tudi v smislu oblačenja, saj so pri tem nekaj posebnega in nenavadnega. Tudi če vam bo pri tem zastal dih je v bistvu to vaš problem. Predvidljivost pri njej ne igra nobene vloge, če pa se spontano prepustite imate srce na dlani. Nikoli pa je ne boste dodobra razumeli in tega niti ne poizkušajte, kajti ima skrbno nameščene varovalke. Slovi pa tudi po intuiciji, tudi ta ni klasična, ampak obstaja in jo s pridom uporablja. Svoje otroke pa ljubi in vendarle to težko pokaže. Nauči pa jih humanosti in da je v življenju treba deliti. Ko pa je nekdo potrebuje pomoč, bo prva priskočila in nesebično pomagala. Zavedajte se, da jo odlikuje zlato srce, ampak je skrito v njej. Njena prisotnost pa vas bo vznemirjala iz dneva v dan in iz leta v leto.

tadej-sink-astrolog

Tadej Šink

 horarni astrolog

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)