Ženske iz zodiakalna znamenja KOZOROG – UKAZOVALNA POSLOVODKINJA

Ženske iz zodiakalna znamenja KOZOROG (Od 22. december do 20. januar)

UKAZOVALNA POSLOVODKINJA

Ženska rojena v znamenju Kozoroga sodi med najbolj resne predstavnice celega živalskega kroga. Najlažje jo boste prepoznali po strogem in odločnem videzu oblačenja, ne prenese tega, da ženska hodijo naokoli napol gole in zaradi tega več zakriva, kot pa odkriva. Njena želja in nenazadnje tudi smisel po organizaciji se pokaže že zgodaj in kaj hitro zna spraviti stvari na svoje mesto in zavzeti tudi red v skupini ljudi, sprva otrok in kasneje v življenju tudi odraslih. Zelo težko pa se sprosti in potrebuje tudi čas, da lahko zaupa. Seveda pa pri njej gre bolj za princip; zrno na zrno pogača, kamen na kamen palača. Osvajanje je nekaj, kar razume po svoje in omenjeno si prav tako tudi vzame. Moški lahko pleše okoli nje kolikor želi, ona pa je tista, ko bo začutila notranji signal in stopila korak naprej. Tedaj se bo njen notranji suhi gozd vnel v vroč in hitro napredujoči požar. Svoja čustva izraža na svoj način, prej kot ne zadržano in človek ob njej potrebuje tudi potrpežljivost. Le to pa zmore tudi sama in pri idealnem moškem čuti tudi odločnost. V mladosti je precej plaha in zadržana, vedno ima občutek zapostavljenosti in zaradi tega se želi dokazati. Pri njej pa uspeh sploh ne gre na hitro, ampak počasi in korak za korakom. V življenju pa ji nekaj pomeni status, ugled in poštenost. Za to pa je pripravljena narediti veliko, morda veliko več, kot bi ji presodili na prvi pogled. Njen videz pripoveduje zgodbo o brezhibnosti in urejenosti, sem in tja si umisli tudi kakšen modni dodatek, toda pretiravati nepotrebno se ne izplača.

banner-tadej

Borka za prvo mesto

Dokler je dodobra ne spoznate, ne boste uvideli, da se bori za prvo mesto in da ji je pomemben. Seveda pri tem ne uporablja moči, kot kolegica Škorpijonka, ampak rajši počaka, da pride njenih pet minut. Ambicioznost je nekaj pomembnega in poslovna žilica nekaj pomembnega. Prvo da prednost karieri in ko si ustvari določene pogoje, se odloči in si ustvari dom in družino. Življenje je nekaj, kar skrbno preučuje in za vsak korak se odloči po urniku. Svojih mnenj ne spreminja, v primeru, da to narediti, pa je redkost. Moški, ki je poročen z žensko rojeno v znamenju Kozoroga je dobro, da se zaveda tudi dejstva, da je za strogo žensko, ostrih potez, skriva neka punčka, nežna in željna čustvene ljubezni. V življenju je tudi tako, da svojih čustev ne moremo pokazati, toda to še ne pomeni, da jih nimamo. Vsekakor bi mi oseba, vsaka ženska rojena v tem znamenju Kozoroga, prikimala tej tezi. Ima pa razvito tudi trmo, ko se enkrat odloči, bo zadeve speljala do konca. Zanimivo pa je, da se dodobra sprosti še v tretjem življenjskem obdobju. Tedaj uživa v radosti. Dom pa gradi postoma in vanj se vrača zelo rada. Seveda pa slovi po tem, da je brezhiben in zelo rado se zgodi, da prah lovi in čisti in čisti. Na splošno pa težko prizna, da je s svojim delom resnično zadovoljna.

Obstoj pod soncem

Od nekdaj pa že obdana s pojmom varnosti in preteklosti. Odlike kot je ekonomičnost, varčnost in delavnost so prirojene. Za svoj obstoj pa se borijo in večkrat imajo občutek, da se morajo dokazovati bolj kot drugi ljudje. Za akcijo ali za nek projekt pa potrebuje čas, da razmisli in vključi vse elemente, da uspeh ni rizičen, ampak siguren. Zanimivo pa je, da imajo tudi roge in to je njihov zaščitni znak, z njimi pa udarijo le tedaj, ko se počutijo ogroženi. Imajo malo prijateljic in prijateljev, tiste, ki pa imajo pa so inteligentni. Neuspeh pa jih boli, ne morejo sprejeti dejstva, da se iz njega nekaj naučijo. Lažje pa sprejmejo, da se učijo, tako na svojih kot tudi tujih napakah. Saturnova varovanka ne prenese nekaj, kar je tveganega, ampak se drži vse tistega, kar je staro in preizkušeno. Poleg tega napreduje počasi in po stopničkah, zelo pomemben pa ji je tudi občutek, da je sama tista, ki je gospodarica svoje usode. Ne prenese pa dejstva, da bi se nekdo posmehoval njej, čeprav je pogumna in jo to boli, tega ne pokaže. Za zaključek pa lahko povem, da ste spoznali žensko, ki vam bo ustregla pod pogojem lojalnosti in vam bo zelo zvesta do konca skupnih dni.

tadej-sink-astrolog

Tadej Šink

 horarni astrolog

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)