Angelski dnevni horoskop za 01. 01. 2022.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL RAZMIŠLJANJA prinese ključne odgovore na vprašanje, kaj točno morate spremenit. Ne rabite bit slabe volje, samo sledit svojim mislim in si vzeti čas.

Bik

ANGEL SODELOVANJA vabi v novo pot dalje na način, da je zadoščeno vašim potrebam, istočasno pa upoštevate svoje bližnje in ostale ljudi iz okolice.

Dvojčka

ANGEL DOBRIH ODNOSOV vabi v družbo, zato glejte, kaj vam je v tem hipu pomembno. Sledite notranjemu občutku in se od tam, kjer vam ni ok, umaknite.

Rak

ANGEL LJUBEZNI razprostira svoja krila in vabi v nežen objem svoje mehkobe. Skupni trenutki bodo obogateni, zato sproščeno predajte srcu svoje želje.

Lev

ANGEL ZAUPANJA polni vaše srce, da si pocelite stare rane. V odnose prinaša spremembo, da se ne umikate sreči, zadovoljstvu in dobremu v odnosih.

Devica

ANGEL KARME danes prinese situacije preteklega življenja, kjer ste se že zapletali z drugim spolom med delom. Se boste tokrat lahko uprli.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL KOMUNIKACIJE je tok energij v dveh smereh – sprejemanje – poslušanje in dajanje – govorjenje. Danes vas učijo prisluhniti, za dobro sodelovanje.

Škorpijon

ANGEL INSTINKTA bo danes v ospredju. Ali mu znate prisluhniti in slediti? Notranji glas vas vodi v svobodo, v sprejemanje dobrih stvari v življenje..

Strelec

ANGEL DAJANJA vas bo prevzel z radodarnostjo in v vas zbudil željo narediti nekaj velikega, dobrega. Imeli boste voljo za delo doma in vse presenetili.

Kozorog

ANGEL IZBIRE danes ponuja dve možnosti. Resno togo življenje ali tisto, bolj sproščeno verzijo, polno nežnosti, veselja, ljubečnosti in dinamike. Vse je možno.

Vodnar

ANGEL REDA vam pomaga pri uresničevanju izboljšav, predvsem pri zdravju. Še vedno prekipevate od delovnega elana, zato je red nujno potreben, da ostanete dobro.

Ribi

ANGEL STRASTI okrepi vso današnje dogajanje. Lažje se boste izognili nepotrebnim ovinkom, sprejeli podporo za kreativnost in se predali načrtom.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot