Angelski dnevni horoskop za 02. 01. 2022.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL DOMIŠLJIJE vas spravi v dobro voljo, še prej pa sprosti vaše napete misli. Sodelovanje z drugimi postane lahkotnejše, vi pa zadovoljni. Prepustite se mu.

Bik

ANGEL ZDRAVJA vas danes odpre za nekaj svežih idej, kako poskrbeti zase. Spomnite se na njegovo podporo, če vas zagrabi pretirana delavnost in povabite v skrb za zdravje še druge?

Dvojčka

ANGEL SPOZNAVANJA SEBE vas vodi v globine notranjega doživljanja, da prepoznate napetosti in jih izdihnete. Začutite pravo smer delovanja n življenja iz svoje globine.

Rak

ANGEL KREATIVNOSTI vam bo krajšal noči in vsipal ideje, za katere boste imeli občutek, da ne smete nobene zgrešiti. Besede bodo tekle skozi vas.

Lev

ANGEL STRPNOSTI vam tokrat odpre odličen občutek, ko se vam bo zdelo, da za vse pride pravi čas, zato boste več razmišljali in manj delovali.

Devica

ANGEL DOBREGA POČUTJA vas opazuje in čaka na priložnost, da obrnete pozornost s posla nase. Potrebna bo odločitev, da ohranite zdravje in delovni elan.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL PREPROSTOSTI vam pomaga mimo vaše drame pogledati, kako se lotiti življenja in sodelovanja na novo, ker po staro ne gre več.

Škorpijon

ANGEL STRASTI vas ne pusti čakati – tokrat pride na plano v novi družbi in vas dodatno motivira za dober pogovor.

Strelec

ANGEL ISKRENOSTI do sebe odpira odličen začetek leta – najprej se znajdete sredi starih napak, ki pa jih rabite najprej priznat – je čas da se najprej pomirite z domačimi?

Kozorog

ANGEL KREATIVNOSTI vas lahko ponese čisto v novo življenje brez stresa in starih težav. Zato se sprostite in ustvarite čas zase ter za bližnje. Sodelujte s spremembami.

Vodnar

ANGEL INTENZIVNOSTI ima vpliv na vse spremembe in nujno ohranite jasnost, da ne zakuhate težav in naredite temeljite in smiselne spremembe.

Ribi

ANGEL AKTIVNOSTI vabi v naravo, v gibanje na svežem zraku. Od sveta vas bo sicer umaknil za kratek čas, ampak po praznikih bo to dobrodošlo, a ne?

.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot