Angelski dnevni horoskop za 04. 01. 2022.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL STRASTI vas vabi na potovanje, kjer je možno marsikaj. Razmislite, kaj vam je sprejemljivo in kje želite ohraniti notranji mir in dobre odnose.

Bik

ANGEL LJUBEZNI vam pomaga na vse gledati skozi njegovo prizmo – na odnose, na bližnje, tudi nase. Čas je da pocelite čustvene rane in uživate v mehkobi.

Dvojčka

ANGEL USODE bo jasno pokazal, kaj postaviti na prvo mesto, da ne zgrešite življenjske sreče v dvoje. Bodite iskreni, ko se gre za druženja.

Rak

ANGEL DRUŽENJA vas popelje med ljudi, na kavo ali kaj podobnega, da se izognete notranjemu nemiru in neodločnosti, kaj bi. Vzemite si čas za nekaj dobrega.

Lev

ANGEL PARTNERSTVA bo usmeril pozornost na vaš odnos – vezanim pomaga videti ljubezen in smisel zveze, samskim pa pripelje simpatijo v bližino. Opazujte.

Devica

ANGEL STRASTI navdihuje vaše ravnanje in intenzivnost dneva bo precejšnja. Če radi flirtate, je sedaj priložnost, za čiste odnose pa se boste danes morali potruditi.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL REDA prinaša novo ureditev osebnega življenja – ne glede na to ali ste samski ali vezani, za harmonijo v dvoje vam angel pomaga najprej narediti red navznoter.

Škorpijon

ANGEL FOKUSA vam danes pomaga držati pozornost tam, kjer je za vas smisel. Prevdno v odnosih, da si zaradi občutljivosti ljudje ne ustvarijo napačnega vtisa o vas.

Strelec

ANGEL SPROŠČENOSTI bo imel danes večji vpliv na vaše odnose. Čutite, kako paše, ko ste lahko odprti za dogajanje, koliko ljubečih doživetij vam sproščenost omogoči.

Kozorog

ANGEL POGUMA vam bo pomagal soočati se s svojimi čustvi in čutenjem. Najprej v sebi in šele potem jih pokažite svetu. Tudi ljubezni lahko vrata odprete bolj na široko.

Vodnar

ANGEL DELA vas polno zaposli in nekako umakne iz dometa ljubezni. Ne bremenite se danes, lahko pa si postavite nov plan za jutri in si čas za ljube osebe posebej rezervirate.

Ribi

ANGEL SODELOVANJA vas danes zbliža z domačimi – pomaga vam odpreti prostor ljubezni in v vas odpre željo, da domačim pristopite na pomoč.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot