Angelski dnevni horoskop za 05. 01. 2022.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL SPROSTITVE prinaša olajšanje, nehote pa odkrijete tudi svojo občutljivost. Priznajte si jo, priznajte jo svojim bližnjim in se prepustite sproščenejšemu življenju.

Bik

ANGEL FOKUSA vas usmerja v svoje srce in priporoča, da se ne skrivate za svojim delom in zaposlenostjo v službi. Sledite srcu in sproti boste dobite vso podporo.

Dvojčka

ANGEL DOBREGA POČUTJA vam pomaga najti čas za stvari, ki vas okrepijo, sprostijo in so dobri za vaše zdravje. Spodbujal bo točno tisto, kar vam manjka sedaj.

Rak

ANGEL JASNOSTI odstira tančice iluzij glede življenja. Najdete se skozi pogovore, odnose, saj j ečas da se sprostite in začnete zares živeti.

Lev

ANGEL ZLATE SVETLOBE prinese zaščito in odmakne od vas vse moteče vplive okolice. Začutite svojo srečo in razpoloženje in si dovolite braniti kar je vam pomembno.

Devica

ANGEL SVOBODE danes posebej sodeluje z vašo Dušo – začutite vizijo, ki se v vas rojeva in si iz teh dobrih energij naredite odličen načrt – zaživeti tako, kot si želite.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL BOŽANSKE PRISOTNOSTI vam pomaga vzdrževati prisotnost v trenutku, da ustvarjate življenje sprosti in se sproti reorganizirate tam, kjer želite spremembo.

Škorpijon

ANGEL ZBRANOSTI drži vašo energijo navznoter, da usmerite več pozornosti navznoter, kaj se dogaja znotraj vas. Čutite, koliko energije ohranite in kako dobro se lahko počutite.

Strelec

ANGEL OPTIMIZMA ob vas rad pretirava, iz vas izvabi obljube, ki pa vas kasneje obremenijo. Lekcija: naučite se ohraniti kdaj uporabiti njegovo pomoč zase in svoje počutje navznoter.

Kozorog

ANGEL ČUTENJA vas vodi v srce, stran od pretiranega razmišljanja. Čutite strast srca in opazujte, v katero smer, h komu vas vodi in kje se odpirajo priložnosti za srečo.

Vodnar

ANGEL NOTRANJE POMIRJENOSTI vam pomaga, da bližnjim prisluhnete, namesto da se umikate ali pa pretirano vse organizirate. To je za trenutno harmonijo dovolj.

Ribi

ANGEL AKCIJE vas vabi v gozd, v naravo, v gibanje, kjer viške svoje energije odlično porabite v podporo vašemu zdravju. A ni to odličen način, da se izognete prepirom?

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot