Angelski dnevni horoskop za 09. 01. 2022.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL ŽIVLJENJA vas odpre kreativnosti, prinese navdih ter omogoči, da v vsem kar počnete, najdete srečo in strast za še več. Kako vam je všeč takšna izpolnjenost?

Bik

ANGEL VARUH je z vami ob vseh dosežkih, ko polni ponosa včasih pozabite na svoje srce in date prednost zunanjemu videzu. Preprosto, rad vas ima. Neskončno.

Dvojčka

ANGEL KOMUNIKACIJE pomaga v službi se jasno pogovoriti in tako narediti red. Zadrževanje v sebi vam lahko povzroči zdravstvene težave, ko pa se izrazite, je olajšanje takojšnje.

Rak

ANGEL SPREMEMB vnaša novosti v vaš odnos do dela – skrajni čas je, da se tega lotite. Čutite podporo angela, ki na predelu popka aktivira novo voljo in moč za akcijo.

Lev

ANGEL VZTRAJNOSTI pomaga da ostanete pri vseh ciljih in poteh, ki ste si jih zadali. Nekaj vas je že osrečilo in dobili ste moč, da vas nihče ne more odvrnit od načrtovanega.

Devica

ANGEL JASNOSTI spodbuja dobro in jasno komunikacijo tam, kjer si spremembe želite. Podporo imate, da uresničite svoje oklicne ali poslovne sanje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL REDA sodeluje navznoter in navzven ustvariti pogoje da uresničite številne želje in cilje in vam ostane čas tudi za dom, za bližnje in predvsem zase.

Škorpijon

ANGEL SREČE vas danes čaka doma. Ali lahko naredite red med službo in domom ter si dovolite vzeti si čas za tisto, kar vam je v resnici najpomembnejše?

Strelec

ANGEL USODE pripelje v uresničevanje vašega poslanstva pomoč številnih, bližnjih in prijateljev ter sodelavcev. Sodelujte in sledite svoji karieri.

Kozorog

ANGEL ŽIVLJENJA spodbuja vse tisto, kar vas vodi v uspeh: sprotno in spretno komunikacijo, red v svojem delu, skrb za druge ter skrb za svoje počutje.

Vodnar

ANGEL PODPORE vam pomaga iskati pri iskanju smisla, tudi pri pogovorih in napredovanju v službi. Čutite, kako vam res lahko uspe sedaj vse.

Ribi

ANGEL SPROSTITVE pride skozi kreativnost v vseh opravilih, ki jih morate narediti. Usmerite se vase in si dovolite svet videti z druge perspektive.

.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot