Angelski dnevni horoskop za 1. 10. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL SPREJEMANJA ponuja svojo pomoč v odpiranju vsemu, kar potrebujete da v novem obdobju sprejmete dobre energije – opustite tekmovalnost in druge napetosti.

Bik

ANGEL JASNOSTI želi preprečiti težave z bližnjimi – opazite, kje se čustveno zapletate in iz tega gradite napačne predstave. Preverite kaj si bližnji zares želijo. 

Dvojčka

ANGEL POGUMA pomaga stvari peljati in izpeljati naprej – da vas lastne negativne misli ne prehitijo. Ideje bodo prihajale, kar pogumno zbudite svoje sposobnosti.  

Rak

ANGEL VARUH vas spodbuja v odpiranju – da se pokažete, kako čudovito bitje ste. Naj vas nemir ob tem ne zapelje spet v zanke čustev vseh v okolici. 

Lev

ANGEL NAVDUŠENJA vas spremlja pri delu, dolgočasje in dolgočasni ljudje ne pašejo v vaš poslovni in življenjski prostor. Potrebujete spremembe v tej smeri? 

Devica

ANGEL PREVIDNOSTI želi da preverite ideje, preden jih predstavite navzven – naj pa vas pogledi drugih ne prestrašijo, ampak ostajajte v svojih mirnih energijah. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL NAPREDOVANJA odpira priložnosti v poslovnem dogajanju in odpira vrata na široko – navdušenje za svoje delo je tako močno, da vas konkurenca ne zmede. 

Škorpijon

ANGEL SPREMEMB omogoči novosti tam, kjer želite narediti nekaj konkretnega. Kako boste skomunicirali, da najbolje usmerite energijo v skupen cilj?

Strelec

ANGEL AKCIJE vam pomaga narediti, kar obljubite, narediti kar je potrebno in to takoj. Tako ohranite svoj optimizem in se ne zapletate v prazne obljube. 

Kozorog

ANGEL PREVIDNOSTI želi, da svojo energijo usmerite v pravo smer- nemir vas želi pa zaplesti v konflikte. Kako se boste odločili danes? 

Vodnar

ANGEL ISKANJA REŠITEV ima za vas veliko podpore, a ne gre tako na hitro vse, kar ste si zadali. Poglejte, ali lahko vmes naredite še kaj drugega. 

Ribi

ANGEL LJUBEZNI odstira nova polja in znanstva, možnost da nekoga spoznate, je velika. Pozitivna energija gre tudi v smeri povišice v službi. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot