Angelski dnevni horoskop za 1. 12. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL STRASTI ima danes močan vpliv na vaše življenje – umikal vas bo od vaših načrtov. Vabi vas, da izberete med intimnimi užitki in kreativnim sodelovanjem.

Bik

ANGEL LJUBEZNI danes meče svoje puščice in zlahka se mu prepustite v celoti. Vezani boste bolj pozorni na svojo družino, samski pa…ali vam danes angel poklanja srečanje z ljubeznijo vašega življenja?

Dvojčka

ANGEL JASNOSTI vam poskuša pomagati pri razumevanju sebe in pokazati, komu dajati podporo in informacije. Vabi vas da pozdravite svoje rane in sprejmete ljubezen do sebe.

Rak

ANGEL VARUH vam želi pomagati v dani situaciji – pravi da svoje domače zgodbice in osebne situacije ohranite tokrat pri sebi, da ohranite tisto stabilnost, ki jo imate.

Lev

ANGEL SPOZNANJ o sebi vam odpre novo področje sebe – niste se navajeni gledati s takšnimi očmi. Sprejmite čustva, razmislite in pojdite dalje boljši človek.

Devica

ANGEL SODELOVANJA v vašo bližino pritegne pomembne ljudi, nekatere že poznate. Aktivira vas v vse, kar je potrebno za dobro sodelovanje, ne obotavljajte se.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL MIRU vam pomaga pogledati skozi strahove pred spremembami. Opazovanje in sodelovanje pokažeta, kaj je sedaj najbolje. Angel ve, da zmorete ostati mirni.

Škorpijon

ANGEL LJUBEZNI vas pripravi do večjih sprememb – je sedaj čas, da si priznate da ne veste vsega? Angel pa ne bo ostal samo pri tem – danes je moč ljubezni izjemna.

Strelec

ANGEL SEDANJOSTI odnese stare zamere in negativna čustva. Čas je da se pomirite s tistimi, za katere vam je mar in se ne pustite odgnati.

Kozorog

ANGEL ŽIVLJENJA vab v akcijo – čas je, da spoznate da teče skozi vas in sprejemate, korak za korakom novosti in intenzivnost, iskrenost in sproščenost.

Vodnar

ANGEL PRETEKLOSTI vam pomaga sprostiti se glede oseb iz preteklosti. Pustite jim živeti po svoje in ne poskušajte prepričevati v karkoli, razen če vam vpliv na vaše življenje ni Ok.

Ribi

ANGEL PODPORE se neobičajno močno okrepi v vas – naenkrat čutit v kolikšno podporo vam je dom in domače stanje. Tolikšna podpora vas lahko čisto prevzame.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot