Angelski dnevni horoskop za 1. 4. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Odnosov  vas danes podpre v iskrenosti. Pri tem vas vodijo energije vijolične barve, da se pomirite s seboj in začutite, koliko harmonije lahko vnesete v odnose, kar vam bo dalo jasno sliko, kaj morate pri sebi spremeniti in opustiti. Sprejmite podporo in vse skupaj bo lažje. 

Bik

Angel Sproščenosti vas danes vabi v svojo družbo. S sprejemanjem njegove energije in energije roza barve boste skozi nežnost spoznali, da je čisto v redu, če sebi in drugim pokažete tudi svoja najgloblja čustva. To vas bo sprostilo in prav tako vse okoli vas. 

Dvojčka

Angel Sodelovanja vam bo skozi današnji dan v pomoč, da se soočite z izzivi. S podporo energij indigo barve vam bo jasno, čemu se izogibate in zakaj. To vam bo dalo moč, da spregovorite in opustite vsa negativna čustva ter sprejmete odgovornost za svoje misli, besede in dejanja.

Rak

Angel Predaje vas danes vabi, da se umirite. S podporo energij marelične barve boste lažje sledili reakcijam okolice in začutili, kaj je vaša odgovornost in kaj ne. To vam bo pomagalo, da pokažete, kaj vas zanima in kje želite izstopati, kar vam bo odprlo nove poti na poslovnem področju.

Lev

Angel Moči vas danes podpre pri spremembah in zdravilne energije rdeče barve vam spodbudijo željo po uspehu, kar vam bo dalo moč, da spregovorite o vaših idejah. Naj vas okolica ne odmakne od tega, če vas vaš dnevni Angel podpre v realizaciji vaših želja. 

Devica

Angel Priložnosti vas danes vabi, da se jasno usmerite v svoje cilje. Na ta način in s podporo energij rumene barve boste polni optimizma aktivirali vse tisto, kar vam predstvalja srečo in radost v življenju. To vas bo podprlo tako na osebnem kot poslovnem področju.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Jasnosti vam danes pomaga, da spremenite način sodelovanja z drugimi. Z njegovo podporo in podporo energij modre barve se boste notranje umirili in iz prostora notranjega miru postavili meje tako sebi kot drugim. Sledite vodstvu vašega dnevnega Angela in se posvetite vašim potrebam. 

Škorpijon

Angel Spreminjanja vas vodi skozi današnji dan in zdravilne energije bele barve vas bodo osvežile in prečistile vaše misli, da boste lažje odreagirali na vse okoli vas. Tako se boste začeli zavedati pomembnosti sebe in življenja nasploh. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom in sledite svojim ciljem.

Strelec

Angel Kreativnosti vas danes vodi v družabnost in sprostitev skozi delo. Žarki oranžne barve bodo dodatno aktivirali vašo voljo do ustvarjanja, kar vam bo pomagalo, da se predate energijam okolice. To bo pozitivno vplivalo tako na vaše počutje kot nadaljnje odločitve, kam želite v prihodnosti.

Kozorog

Angel Zaključka vam dane spomaga, da dokončate vse tisto, kar odlašate. S sprejemanjem njegove podpore in podpore energij zlate barve boste imeli dodatno motivacijo in moč, da uspešno izpeljete vse do konca. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas vodi skozi proces in se sprostite.

Vodnar

Angel Zraka vas danes vabi v svoj objem, da z njegovo pomočjo in podporo zdravilnih energij zelene barve pri sebi začutite tisti pravi ritem, ki vam daje veselje in odprtost, da se lahkotno soočite z vsemi spremembami. To bo pozitivno vplivalo tudi na vaše bližnje, ki vam bodo sledili. Sodelujte in si ustvarite lepše življenje. 

Ribi

Angel Sprejemanja vas danes usmerja, da sprejmete vso ponujeno pomoč in lažje zadihate. S podporo energij srebrne barve boste vsa nova spoznanja o sebi lažje skomunicirali z drugimi in jih tudi pripeljali do realizacije. To vas bo okrepilo v življenjski moči in vas podprlo na nadaljnji poti.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot