Angelski dnevni horoskop za 1. 5. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Bližnje boste razveseljevali in jih pripraviti do tega, da bodo pozabili na probleme, v katere ste jih zapletli prav vi. To vam bo uspelo, če jim boste pomagali pri reševanju.

Bik

Pazite, da ne postenete ošabni in egocentrični, saj vas lahko življenje kaj hitro preusmeri v drugo smer in se boste preveč zapletli v dokazovanje svojih trditev.

Dvojčka

Kljub morebitnim oporekanjim iz okolja boste nadaljevali s svojim trudom in kasneje končno dobili tudi javno podoro. Lahko vam bo pomagala kakšna organizacija.

Rak

Ni nujno, da bodo prijatelji in znanci opazili in upoštevali vaš današnji trudi in želje. Ne zanašajte se na njih, da ne boste spet pretirano občutljivi na njihova dejanja.

Lev

Bremena v odnosih bodo popustila, nastopile bodo spremembe. Želeli boste več svobode in razčistiti težave. Skozi pogovore boste dojeli, kaj je potrebno spremeniti.

Devica

Potrebno bo, da dokažete svoj prav. V odnosih se ne odločajte prehitro, prej preverite vse okoliščine in se potem odločajte v sodelovanje v projektih drugih.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Lahko, da boste dobili priložnosti za nove poslovne priložnosti ali za menjavo službe.
Sreča vas bo spremljala in povsod se boste lahko dogovorili o vseh želenih stvareh.

Škorpijon

Usoda vam bo odpirala vrata, a bo nujno, da stopate naprej z notranjo umirjenostjo, ki vam bo dala navdih in potrpljenja. Sedaj že veste, da ne morete nič na silo narediti.

Strelec

Spreminjajo se vam vrednote življenja in precej vsega se je nakopičilo za nazaj, zato se sprostite in ne uresničujte hrepenjenj preteklosti, temveč poglejte, kaj je sedaj.

Kozorog

Sprostite se in iskreno ter sproti čutite, kaj si zares želite. Imeli boste večji vpliv na druge, kar boste opazili kasneje. Ne zlorabljajte tega in ne manipulirajte s čustvi.

Vodnar

Optimistični boste in se odločali za krajša potovanja ali izlete, kjer pa ne boste mogli zadržati svoje jeze ali nemira, saj vas določena stara čustva še vedno preganjajo.

Ribi

Usoda vas bo na nenavaden način povabila v napredovanje. Polni boste strahov glede vsega, kar boste morali narediti prvič. Ne bežite od čustev, samo sodelujte.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot