Angelski dnevni horoskop za 1. 7. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGELI DOSEGANJA NAČRTOV ne bodo izbirali načina, kako priti do cilja – lahko da boste zapadli v manipuliranje okolice in situacije, samo da izpeljete svoje zanimive in strastne načrte.

Bik

ANGEL NESTRPNOSTI vas bo malce premočno zagrabil v dogovarjanju, čeprav ni nič narobe s tem, da želite doseč konkretne premike. Poglejte, če je še možen miren pogovor. 

Dvojčka

ANGEL LAHKOTNOSTI bo odprl vsa vrata – jasne vam bodo vase želje, še bolj jasno pa vam bo, kako jih uresničiti. Na sodelovanje se dobro pripravite in ostanite iskreni. 

Rak

ANGEL SAMOZAVESTI vam da poseben sijaj. Ne bremenite se zaradi mnenja drugih, da ne zapadete v staro dramatiziranje. Čutite kako dobro vam dene novo stanje. 

Lev

ANGEL RAZMIŠLJANJA  vas pripelje do spoznanj, katera vam bodo manj simpatična. A so neizogibna, da ne ponavljate starih napak. Dovolite si srčno iskrenost. 

Devica

V dom ste povabili ANGELA SPREMEMB – pojasnite domačim zakaj, d jih lahko vsi sprejmete in vam bo v užitek in sprostitev sodelovanje. Saj veste, da vam nihče ne bo branil. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL SODELOVANJA močno okrepi čustvene povezave, da boste na svojo Ljubezen ponosni in bi jo celo želeli razkazovati. Pustite, da se najprej okrepi zatrta strast. 

Škorpijon

ANGEL SREČE odpre potovanja v tujino, lahko da vam bo to tako privlačno, da ostanete daljše obdobje. Poglejte, če ni samostojnost tista, ki vas zares osrečuje. 

Strelec

ANGELov bo okrog vas toliko, da boste v zmedi krenili po stari poti. Spremembe ste si želeli, samo ne gre tako hitro, kot ste mislili- navadite se na dobro, potem pa naprej. 

Kozorog

ANGEL Nekatera presenečenja življenja vam ne bodo najbolj všeč, saj bo na plano prišla vaša zatrta strast, ki vam je že nekoč ustvarjala težave. Tokrat se lotite na drugačen način. 

Vodnar

ANGEL ODPRTOSTI prihaja naskrivaj, da ne zbudi čustev, zaradi katerih se potem skrijete, ne izrazite svojega mnenja in ne priznate čustev. Dajte no, odprite se dogajanju in bližnjim. 

Ribi

ANGEL OPTIMIZMA vas nima namena zapustiti – poglejte na dogajanje okrog sebe skozi njega in ne ostajajte zadržani v komentiranju in sodelovanju. Zbranost ni vse. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot