Angelski dnevni horoskop za 1. 9. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL ODLOČANJA  bi vam moral biti danes v pomoč – poglejte ali raje hodite kot maček okrog vrele kaše ali res iščete pravo priložnost za novo vzpostavitev odnosov. 

Bik

ANGEL HARMONIJE se ponuja v domu – ne želite si zamuditi te priložnosti. Domači mir vam veliko pomeni – magnetna privlačnost pa vam lahko odpre novo ljubezen.  

Dvojčka

ANGEL NEODLOČNOSTI vztraja z vami tam, kjer ste pretirano odvisni od drugih. Imate dovolj prestavljanja svojih večjih načrtov in bi se radi končno odločali samo zase?

Rak

ANGEL VIZIJE  vas napelje v razmišljanje o prihodnosti – kakšno si zares želite? Bližnji vam lahko pomagajo – kaj  izberete? Sodelovanje ali upor? Kaj je v skladu z vašo vizijo ? 

Lev

ANGEL SRCA vam pusti da se umirite šele ko se prepustite svoji strasti. Seveda marsičesa v sebi ta hip ne razumete, vseeno pa poglejte, kako preprosto zaupati spremembam. 

Devica

ANGEL IZRAŽANJA pravočasno poskrbi, da ne pride do notranjih napetosti – te vam danes lahko povzročijo tudi zdravstvene zaplete in dodatno breme. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL LAHKOTNOSTI vam omogoči odpiranje ljubezni, čutenju strasti do življenja – postanete pravi magnetni privlak za ljudi. Tudi kakšno simpatijo lahko danes zanese v vašo bližino. 

Škorpijon

ANGEL KOMUNIKACIJE  se pokaže v različnih oblikah in ponuja celo paleto možnosti, da se z lahkoto postavite zase in si pridobite že malce izgubljen ugled.

Strelec

ANGEL SREČE vas odpira in življenje se vam zdi privlačno. Dan bo prežet z dobro voljo, odprtostjo, občutkom svobode. Z ljubeznijo in kreativnostjo zadihajte in napolnite baterije. 

Kozorog

ANGEL STRASTI vam pomaga se prepustiti vsaj za poglede in dotike – naj vas ne zmoti dejstvo, da ni dolgoročnih zagotovil. Uporabite svežo energijo za regeneracijo in veselje. 

Vodnar

ANGEL PREPROSTOSTI omogoči, da vam sledenje notranji viziji in željam kar steče, vseeno pa se pazite pretiravanja – naj nekaj optimizma ostane za naprej. 

Ribi

ANGEL PONOSA kar puhti okrog vas – samozavestno v domačem okolju in sproščeno v uživanju lahko dan preživite in se še bolj povežete z vztrajnostjo in ustvarjalno močjo. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.