Angelski dnevni horoskop za 10. 01. 2022.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL URESNIČEVANJA ŽELJA se odzove na vaša hrepenenja glede ljubezni in želje po spremembi na tem področju. Partner/ka bo zadovoljen ob tem.

Bik

ANGEL POZORNOSTI NASE vam pomaga osrediščiti svojo pozornost, da opazite kje živite mimo svojih možnosti in ugotovite, kako popaziti nase da ohranite zbranost in dobro počutje.

Dvojčka

ANGEL ZBRANOSTI krepi svoj vpliv, da si naredite odličen načrt za vse. Začnite s tistim, čemur ste se do sedaj najbolj izogibali, tu imate največjo podporo.

Rak

ANGEL REDA vam pomaga iz čustvenega kaosa ustvariti dinamiko, ki vas podpre pri načrtih. Tako se izognete tudi naglici in sprejmete, da je za vse potreben čas.

Lev

ANGEL ZADOVOLJSTVA vas preprosto prevzame, ko opazite da so se načrti iz preteklosti izkazali za odlične in izvedljive. Uživajte v novi stabilnosti.

Devica

ANGEL PODPORE je zraven pri vpeljevanju dobrih novosti za življenje. Omogoči vam, da res zaživite po svojih željah – izkoristite podporo in ohranjajte nov tempo.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL ZDRAVJA bo vztrajal, da izpustite kakšno delo in si vzamete čas za svoje zdravje kljub delovni vnemi. Spremenite si življenje v dobro z njegovo podporo.

Škorpijon

ANGEL KREATIVNOSTI poskrbi za dober vpliv v službi in dobro voljo. Usmerjeni v ustvarjanje boste zgrešili kakšen flirt, pa nič zato.

Strelec

ANGEL USODE vam nakloni novo smer življenja. Domačih družinskih članov ne morete vi odrešiti skrbi in obveznosti, zato je čas za sprostitev.

Kozorog

ANGEL NAVDUŠENJA vas usmeri v učinkovitost in odpre željo po realizaciji določenih idej v službi in poslu. Čutite podporo in si dovolite sanjariti.

Vodnar

ANGEL KOMUNIKACIJE bo najboljša podpora, ko si želite narediti nov red v poslu. Na pravi način bo pomagal pri usklajevanju, da se ne zgubite med številnimi idejami.

Ribi

ANGEL SODELOVANJA vas poveže z domačimi, ki jim boste zlahka pomagali doseči njihove cilje. Opazujte, kako to vas in vaše osreči in sprosti.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot