Angelski dnevni horoskop za 10. 10. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL SPOZNANJ odpira malce težji dan, ko uvidite, kje ste zgrešili obljubljeno in počutje skozi dan ne bo najboljše. Spoznanja lahko prinesejo tudi obžalovanje, tako da predihajte se skozi in zakorakajte v nov dan novi. 

Bik

ANGEL PRETEKLOSTI vam odpre stare lekcije, kjer ste se utrujajoče zapletali s prijatelji in znanci – razmislite kako tokrat ravnati drugače. 

Dvojčka

ANGEL SPROSTITVE pomaga postaviti sebe na prvo mesto – zapletanje z ljudmi vam vzame čas, ki ga nujno potrebujete zase. Opustite navado najprej pomagati vsem drugim. 

Rak

ANGEL USODE pomaga slediti idejam za dober preboj v osebnem in poslovnem življenju. Ne zanikajte sebe in svojih potreb.   

Lev

ANGEL MIRU vam pomaga postaviti se zase na najbolj ljubeč in miren način, da vas drugi začnejo spoznavati v drugačni luči in ceniti vaše razmišljanje in dejanja. 

Devica

ANGEL PRIHODNOSTI vas popolnoma zaposli z organiziranjem, pri tem pozabite, da se življenje odvija v sedanjosti in je trenutno okrog vas vse v mirovanju. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL LJUBEZNI vse postavi na glavo. Pretekla hrepenenja pridejo na plan in do realizacije, zato si rezervirajte poseben čas za sledenje usodi. 

Škorpijon

ANGEL POMIRJENOSTI S SABO  lahko prepreči marsikatero slabo voljo – in težave v odnosih. Ne glede na zunanje dogajanje pa občutek osamljenosti vztraja. 

Strelec

ANGEL DRUŽENJA vas pelje v odlično družbo, vseeno pa pustite, da se stvari razvijajo postopoma in ne prehitevate dogodkov. 

Kozorog

ANGEL SPROSTITVE bo tokrat z vami tudi v najbolj stresni situaciji, kar vas dodatno umiri da ugotovite, kako dobro je življenje. Prepustite se dogodivščini. 

Vodnar

ANGEL OSREDOTOČENOSTI se usmeri izključno v realnost, v kar vpnete in vključite tudi vse okrog vas. Dan zaznamuje vztrajnost pri tem, kar je potrebno storiti. 

Ribi

ANGEL PRETIRAVANJA vas vodi globoko zadevam do dna, kar ustvari precej nepotrebnega dela in akcije. Razmislite raje, kako naprej. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot