Angelski dnevni horoskop za 10. 11. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL PREBUJANJA poskrbi, da vam ne bo dolgčas – naenkrat boste opazili druge, opazili spremembe in zanimati vas začenja kar vam imajo ljudje za povedat.

Bik

ANGELA VOLJE in ELANA odpreta večje strasti in sodelujeta v strastnem lotevanju vsega. Sprostijo se čustva in čustvene napetosti in tudi ljubezen dobi svoje mesto v življenju.

Dvojčka

ANGEL IZRAŽANJA poskrbi da se ne pogovarjate le sami s sabo ampak da nag las poveste, na pravem mestu in pravim ljudem kar razmišljate.

Rak

ANGEL ZDRAVLJENJA vam pomaga odkriti in pozdraviti rane, zaradi katerih v družbi kažete svobodnjaški in neodvisen obraz. Dovolite si čutit sebe in svoje srce pokazati.

Lev

ANGEL SODELOVANJA vas osreči, uresniči vam globlja hrepenenja in želje po sprostitvi s posebnimi osebami. Spoznanje, da ste sprejeti in ljubljeni, je dragoceno.

Devica

ANGEL DOBRIH ENERGIJ vam bo dal jasno vedeti, kako opazovati sebe in druge ljudi, kako prepoznati dobre energijske vplive. Odlična spoznanj so na poti.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL DRUGAČNOSTI odpira pot, kjer vas bo usoda dobro vodila. Pomagal vam bo odmakniti se od napornih ljudi in vas prebudil v ljubezenskem življenju.

Škorpijon

ANGEL SPROŠČENOSTI sodeluje v razumevanju v odnosih. Dovolite si spustiti “svoj prav” in pustiti, da vsak razmišlja in verjame po svoje. Bo šlo?

Strelec

ANGEL SVOBODE je z vami, ne bojte se svojih čustvenih nihanj, raje se mu prepustite in dovolite da vas vodi skozi dan. Umik od ljudi? JA, tudi, če je potrebno..

Kozorog

ANGEL SANJARJENJA vas sprosti, da se nehate odmikati od svobodnih in ljubečih čustev in občutkov – predajte se prebujanju v novo življenje.

Vodnar

ANGEL UČINKOVITOSTI vam pomaga doseči marsikaj, a zadovoljstvo v vas potihne. V okolici pa zbudite nevoščljivost, zato previdno z zaupanjem.

Ribi

ANGEL POGOVORA prinese rešitve v vse situacije. Premiki, ki temu sledijo, vam odprejo novo zadovoljstvo in optimistično boste zrli dalje.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot