Angelski dnevni horoskop za 10. 6. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL PREPROSTOSTI pomaga stvari videti na način, da vas tudi uspeh ne premami v napuh. S tem ohranite dobre odnose s prijatelji in bližnjimi. 

Bik

ANGEL JASNOSTI odpre vse, da točno vidite, kaj je potrebno narediti. Vztrajajte in se dogovorite glede vsega, kar vam je pomembno. 

Dvojčka

ANGEL ISKRENOSTI pomaga pri komunikaciji – temu sledi uspeh v karieri, saj boste znali odlično pristopati k novim izzivom. 

Rak

ANGEL JASNOSTI pomaga videti dogajanje in vse, kar je narobe. Ob tem pomaga vzdržati srčno komunikacijo, da si z jezo vsega sprosti ne porušite.

Lev

ANGEL USPEHA vas vodi preko vsega, da najbolje izkoristite svoje dobro počutje – sreča se odpira in pritegne še več dobrih stvari. Sedaj načrtujte  spremembe. 

Devica

ANGEL USODE ponuja in odpira spremembe in odpiranje novostim. Dobro je da sami razmislite kaj si res želite, da vas življenje ne pelje kar mimo vsega. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL NOTRANJEGA REDA pomaga sprejeti podporo življenja in si urediti odnose. Ljubezen boste delili z vsemi vam pomembnimi ljudmi. 

Škorpijon

ANGEL FOKUSA pomaga dobro usmeriti vase moči – ne boste je trošili za prepire ampak jo usmerili v odnose, ki vam kaj pomenijo. Pogovor bo sproščujoč.   

Strelec

ANGEL STRASTI  vas hitro zavede. Zato je potrebna zbranost in fokus na posel in svoje cilj in se ne prepustite spogledovanju ali še čemu več. 

Kozorog

ANGEL PREPROSTOSTI vam pomaga izstopiti iz igre popolnosti, da lažje pridete do tega, kar želite. Ko se sprostte, se aktivira nova strast.  

Vodnar

ANGELI se trudijo, da vam pomagajo odpreti srce in spustiti samokontrolo. Opazite, kako vas slednje odmika od dobrih odnosov in poglejte kaj lahko naredite, da ne prizadenete drugih,

Ribi

ANGEL STRASTI  bo danes okrepil svoje delovanje, saj jasno vidite skozi stare maske okolice. Resnica ne bo ostala skrita, vpliv na odnose bo pozitiven. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot