Angelski dnevni horoskop za 10. 7. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL STRASTI  vam ne da spati – iskrice v očeh simpatije so močne, vi pa se svojih močnih čustev skoraj bojite. Ste presenečeni, kakšno moč ima ljubezen? 

Bik

ANGEL SREČE  vas pripelje na pravo mesto ob pravem času. Nehote pridete tako do dobrega slovesa in moči, da se lotite stvari na novo.

Dvojčka

ANGEL KOMUNIKACIJE IN POGOVORA pomaga najti vse rešitve. Dobili boste potrditev, da je vase sodelovanje pravo in celo poletje bo v znamenju klepetavosti.

Rak

ANGEL AKTIVNOSTI bo z vami in kar ponosni boste na svoj napredek. Dokler pa ni vse stabilno, ne razlagajte naokrog, da vam kdo ne vzame uspeha.

Lev

ANGEL STRASTI počasi in vztrajno krepi delovanje in tudi če boste puščali njegovo energijo ob strani, se boste samodejno znašli v družbi, kjer se bo njegova moč krepila. 

Devica

ANGEL PRETIRAVANJA bo postal viden šele, ko boste opazili reakcije drugih. Ne bremenite se, z njegovo pomočjo boste spoznali svojo pravo moč in vpliv na druge. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL SAMOZAVESTI poskrbi, da se z lahkoto dogovarjate za vse tisto, kar je pomembno vam. Previdno, da vas ne zanese pretiran ponos – saj veste, da se to ne konča dobro. 

Škorpijon

ANGEL MIRU želi da se sprostite in pride med vas in prijatelje – jeza na pretekle nesporazume se razkadi. Zakuhali ste si jih sami, zato se potrudite danes v pomiritvi.

Strelec

ANGEL IZRAŽANJA vam v pogovorih pomaga izpostaviti vaše prave težave. S tem preženete dvome in odprete nove priložnosti. Nič še niste izgubili. 

Kozorog

ANGEL JASNOSTI vam pomaga dobro oblikovati cilj, da hitro pridete do njega. Na druge se pri tem ne boste ozirali, saj veste da je dober rezultat odvisen od vas. 

Vodnar

ANGEL STROGOSTI bo želel v ospredje v vseh novih znanstvih in stikih. V okolici s tem izzovete začudenje, a boste nadaljevali, ker imate dovolj, da na koncu vi poslušate vse.  

Ribi

ANGEL PREDANOSTI bo vodil v pretirano sledenje dogajanju, pretiravanje zna biti na veliko. Vse bo ok, dokler ne začnete kriviti drugih. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot