Angelski dnevni horoskop za 10. 9. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL GLOBIN vas vodi v intimne odnose in večje poslovne preboje, zato dobro investirajte  in uporabite svoj čas. Mimobežni odnosi in prijateljevanja danes niso nujna za osebno srečo. 

Bik

ANGEL OBILJA prihaja v vase življenje, zato sprejemajte vse, kar prihaja. Tudi svoja čustva, saj vam spreminjajo način razumevanja sebe in življenja. 

Dvojčka

ANGEL POSLUŠANJA pomaga, da ideje začnete zbirati in se jih lotite bolj ustvarjalno. Opazite okrog sebe osebe, ki vam želijo pomagat in prisluhnite. 

Rak

ANGEL REALNOSTI  želi da sproti preverjate dejstva da ne podležete čustvom. Opazite, koliko čustev, tudi ljubosumje, je neosnovanih. 

Lev

ANGEL VIŠJEGA VODSTVA vas pomaga vodit k idejam in odpirat se za svojo intuicijo. S kom se rabite pogovorit, kaj se rabite pogovorit? Sproščenost v toku svojih energij vam prinese pravočasno vse odgovore. 

Devica

ANGEL LJUBEZNI pomaga spustit preteklost, kar sami najtežje naredite. Opazite ideje in podporo ljubezni, kjerkoli prihaja in sproščeno sodelujte v najlepših energijah. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL DELA vas tako prevzame, da boste z lahkoto spustili stare čustvene razvade. Veselite se priložnosti in pustite, da vas vaš Angel vodi. 

Škorpijon

ANGEL BLAGOSLOVA se ne pokaže kar tako – opustitev starih zamer pa je odlična priložnost, da prepoznate kaj skrivate. Ne oklepajte se načrtov, ampak se sprostite v nova dogajanja. 

Strelec

ANGEL ZAKLJUČEVANJA pomaga da se stare zadeve zaprejo. Brez tega ne morete korak naprej in uspeh se vam izmika. Tudi javnost komaj čaka na vaš korak. 

Kozorog

ANGEL RAZMISLEKA  vabi v načrtovanje prihodnosti – če ste s partnerjem, naredita to skupaj. Kakšno vizijo doma si oblikujete? Razmišljate o selitvi? 

Vodnar

ANGEL USPEHA se danes pokaže skozi sproščenost in čustveno vpletenost ter sodelovanje v službi. Uresničevanje poslovnih idej steče samo preko sodelovanja. 

Ribi

ANGEL STABILNOSTI vam tokrat pomaga do krepkejših temeljev doma in boljši situaciji v odnosih doma. Čas je, da se pomirite z vsem in se odprete za sodelovanje. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.