Angelski dnevni horoskop za 11. 11. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL SPOZNANJ vam prinese vse potrebno, da se začnete zavedati kako pomembni so vam odnosi. Lahko se okrepijo iskrice strasti in tradicionalne vrednote.

Bik

ANGEL USPEHA pohiti in v vas zbudi tekmovalnost. Na dogajanje ste hitro odzivni in želja po realizaciji bo močna, vaše ideje pa odlične.

Dvojčka

ANGEL ČUSTVENOSTI bo pozornost preusmeril v srce in pogovori s simpatijo ali partnerjem bodo odlični. V poslu pa vam bo poskušal zmešati štrene – potrebna bo zbranost na cilj.

Rak

ANGEL ZDRAVLJENJA pomaga zaceliti stare rane nesigurnosti in čustvenih težav. Svoje počutje mirno priznajte, vsaj bližnjim, da dokončno prekinete star način delovanja.

Lev

ANGEL REGENERACIJE pomaga okrepiti življenjsko energijo, strasti in počutja pa ne boste mogli kar tako več skriti. Ste želeli koga osvojiti? Naj vas dan preseneti.

Devica

ANGEL NAVDUŠENJA vas vodi v pomoč ljubljen osebi in pripravil vas bo, da naredite vse, kar je v vaši moči. Preverite pa prej, če imate privoljenje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL STRASTI vas postopoma vodi v polno prenovo vašega življenja. V tem vmesnem obdobju ne boste delovali vač na star način, le nekaj nujnih zadev še boste peljali po starem.

Škorpijon

ANGEL VZTRAJNOSTI vas včasih pelje predaleč in vztrajate tam, kjer je vsem že jasno, da si okolica tega ne želi. To vas vodi v napačno presojo, s kom sodelovati.

Strelec

ANGEL SRCA vas vodi vase in mirno se mu lahko predate. Hrepenenje po pravih spremembah je torej na poti uresničitve, zato naj vas ne skrbi odziv okolice.

Kozorog

ANGEL AKCIJE vas spodbudi v samoiniciativnost pri vzpostavljanju stikov z drugimi. Sodelovanje je možno točno s tistimi, ki so vam pri srcu in jih spoštujete.

Vodnar

ANGEL SPOZNANJ vam pokaže, kakšni so trenutno odnosi z bližnjimi. Če ste jih imeli za samoumevne, se ne bojte razkoraka ki je nastal med vami ampak naredite kar vam srce veli.

Ribi

ANGEL DRUŽENJA vas razveseli, saj vidite in spoznate, koliko podpore imate v prijateljih in okolici. V trenutku se lahko zapletete tudi v strasten odnos. Zaupajte instinktu.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot