Angelski dnevni horoskop za 11. 12. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Svobode vas vodi skozi današnji dan k osvobajanju. Sprejmite njegovo podporo in podporo energij marelične barve, da lažje spustite zamere do določenih ljudi in z ljubeznijo do sebe spremenite način čustvovanja in sprejemanja sebe, durgih, kar vas bo osvobodilo in notranje okrepilo.

Bik

Angel Sproščenosti vas danes vabi, da se mu predate. Z njegovo pomočjo in podporo energij bele barve se boste lažje predali optimizmu in s tem prišli do svoje prave energije in notranje moči, kar vas bo podprlo pri pozitivnih spremembah. Večkrat čez dan se spomnite na podporo in se sprostite.

Dvojčka

Angel Zraka vas danes vodi k sproščenosti. Spustite skrbi za druge in zdravilne energije turkizne barve vas bodo objele in zaščitile, da se lažje sprostite in preprosto uživate ter naredite načrte za prihodnost. To bo okrepilo vašo kreativnost in vam prineslo več stabilnosti.

Rak

Angel Notranjega Miru vas danes vabi, da prisluhnete sebi. S podporo energij roza barve se boste lažje umirili in v odnosu z drugimi izhajali iz prostora notranjega miru. S tem boste ohranili nivo dobrih energij, lažje sledili svojim ciljem, kar vam bo dolgoročno koristilo.

Lev

Angel Lahkotnosti vas danes vodi v zaupanju sebi. Sprejmite podporo energij zelene barve, saj ste točno tam, kjer morate biti in se veselite vsakega trenutka. To vam bo prineslo več življenjske energije in zaupanje v svoje želje, cilje. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vam pri tem pomaga.

Devica

Angel Sprejemanja vas danes podpre pri vseh spremembah. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela in podpore energij modre barve boste lažje na celotno situacijo pogledali z druge perspektive in si s tem omogočili nov način sodelovanja z drugimi, kar vam bo prineslo več lahkotnosti.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Podpore vas danes nagovarja, da mu sledite. Kvaliteta energij vijolične barve vas bo globinsko sprostila, da se lažje spočijete od drugih in posvetite čas sebi in svojemu telesu. To vam bo prineslo nova spoznanja o načinu sprejemanja življenja in kako lahko vnesete v vaš vsakdan potreben mir, da ustvarjate, kar želite. 

Škorpijon

Angel Sodelovanja vam danes pomaga v sodelovanju z drugimi. S podporo energij rdeče barve boste lažje ugotovili, kaj je za vas v tem trenutku najbolj pomembno in to tudi uredite, da kasneje ne pride do nepotrebnih nesoglasij. Sprejmite podporo in pokažite svoj interes, da si utrdite temelje.

Strelec

Angel Spreminjanja vas danes podpre v sprejemanju. S podporo energij oranžne barve boste preko večjega čutenja sebe prišli do volje in veselja, da si ne glede na situacijo okoli vas, dovolite sprejeti nove ideje in zamisli. S tem boste povečali možnosti, da se stvari pozitivno spremenijo na dolgi rok.

Kozorog

Angel Preboja vas danes aktivira, da naredite korak naprej. Kvaiteta energij zlate barve vas okrepi v moči, da prenehate čakati na druge in začnete spreminjati stvari tukaj in zdaj. Naj vas pri tem vodi podpora vašega dnevnega Angela, da se pokažejo nove poti.

Vodnar

Angel Prijateljstva vas danes vabi k iskrenosti. Z njegovo pomočjo in podporo energij srebrne barve boste lažje sebi priznali napake in se odločili za nov sistem, da si znova pridobite podporo in pomoč drugih. Dnevni Angel je lahko tudi dlje časa z vami, če ga redno dnevno pokličete.

Ribi

Angel Priložnosti vas danes podpre v lahkotnosti. S sprejemanjem podpore mavričnih barv boste lažje sledili željam , ki vas bodo vodile do sprememb in preko čutenja veselja, zadovoljstva do novih priložnosti. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem usmerja.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot