Angelski dnevni horoskop za 11. 12. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL LEPOTE vam poklanja nekaj za vašo Dušo. Lahko se sprostite in poiščete tisto, kar vas veseli, ni pomembno ali je vezano na dom ali službo.

Bik

ANGEL ODMIKA od ljudi nasploh vam zagotovi mir in čas zase, ki ste ga nujno potrebovali. Brez gneče in pritiskov boste uživali v svoji družbi in imeli čas za razmislek.

Dvojčka

ANGEL REALIZACIJE vas prehiteva, saj se ponovoletni načrti uresničujejo že sedaj. Pravijo, da priložnost zamujena ne vrne se nobena. Izkoristite jo.

Rak

ANGEL KREATIVNOSTI vas osreči in z zadovoljstvom zaznavate, da boste do novega leta uspeli narediti vse načrtovano. Res bo čas za temeljit novi začetek.

Lev

ANGEL UČINKOVITOSTI prinese dinamiko, s katero vam uspe narediti pravočasno in uspešno vse, kar je potrebno. Pa še v pravem času ste gotovi, brez nadur.

Devica

ANGEL SPROŠČENOSTI vam uspešno pomaga, da naredite prave poteze, se pravočasno dogovorite za posel ali nove projekte. Sedaj je čas za napredek v življenju.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL ZDRAVJA vabi ponovno v počitek in skrb zase – poglejte, kako zabavno je počivati in samo opazovati ideje, ki se podijo po mislih. KO si spočijete, si jih zapišite.

Škorpijon

ANGEL STRASTI vas najbolj motivira še vedno v bližnjih odnosih – s parterjem ali simpatijo. Uživajte v razmišljanju o skupnih načrtih in dobri viziji.

Strelec

ANGEL DOKONČEVANJA vas ne spusti naprej, dokler ne zaključite starega dela. Ve koliko ste vložili truda v to delo, zato si privoščite dober zaključek. Nagrada sledi.

Kozorog

ANGEL ODPIRANJA vas vabi v družbo, zato stopite v akcijo in se ne kujajte ob strani, če ne gre vse po vaše. Prevzemite iniciativo in obema popestrite večer.

Vodnar

ANGEL ZAKLJUČEVANJA pomaga delati red doma in dokončati stvari, ki se vam vlečejo iz preteklosti. Si nove načrte lahko že sproti delate?

Ribi

ANGEL SPREJEMANJA sebe ve, da ste ok, kljub nihanju v čustvih in dejavnostih pa vas vabi v polno ljubezen do sebe. Nihče nima za vas recepta, kako je prav živeti.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot