Angelski dnevni horoskop za 11. 4. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel  Resnice vas danes vodi v iskrenost. Z njegovo podporo in podporo energij zelene barve boste skozi preprostost lažje izrazili vse tisto, kar vas bremeni. To vam bo izboljšalo počutje, umirilo vaš um in vnesli boste sveže energije v vaše odnose, kar vas bo vse sprostilo.

Bik

Angel Miru vas danes vabi v svoj objem in s sprejemanjem energij marelične barve boste lažje prebudili svoja čustva in tako dopustili tudi drugim, da jih pokažejo in izrazijo. Ne skoparite z lepimi besedami, začutite podporo vašega dnevnega Angela in lažje vam bo.

Dvojčka

Angel Podpore vas danes podpre, da razmislite o svojem življenju. S podporo energij indigo barve boste dobili jasno sliko celotne situacije, kar vam bo pokazalo, kje so potrebne spremembe. S fokusom na te spremembe, se boste lažje sproti odločali o nadaljnjih korakih.

Rak

Angel Komunikacije vas danes vodi k jasnosti. Zdravilne energij turkizne barve bodo od vas umaknile vplive okolja, da se boste z bližnjimi bolj zbrano pogovorili o načrtih za prihodnost. To vam bo pokazalo realno sliko vašega finančnega stanja in dalo nove, sveže zamisli.

Lev

Angel Moči vam danes preda podporo in kvaliteta energij modre barve odpre večjo širino zaznavanja sebe. Tako boste prišli do sproščenosti in osredotočenosti nase, kar vam bo še dodaten zagon, da se aktivirate v svoji izvorni moči in delate tisto, za kar ste poklicani in ne sklepate več kompromisov.

Devica

Angel Samostojnosti vam danes pomaga, da izpeljete stvari do konca. S podporo energij srebrne barve, ki vam pomagajo ohranjati red in ritem, se boste potem tudi lažje odmaknili od vseh in si nabrali novih energij za prihodnost. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Akcije vam danes preda voljo in zagon, da uresničite svoje želje. Žarki rumene barve vam okrepijo moč in prinesejo spontanost, da uživate v vseh dogajanjih, kar pa bo spodbujevalno vplivalo na vašo budnost in zmožnost, da se vsega lotite na najbolj optimalen način in stvari pripeljete do realizacije.

Škorpijon

Angel Predaje vas danes vabi, da mu sledite. S sprejemanjem njegovih energij in kvalitet energij roza barve boste skozi nežnost in ljubezen do sebe, lažje ostali samo opazovalec vsega, kar se dogaja okoli vas. To bo v vas prebudilo potenciale in pokazalo smiselne poti, da se življenje obrne v pravo smer. 

Strelec

Angel Sproščenosti vam danes pomaga, da na polno sodelujete v vsem. Žarki oranžne barve bodo v vas spodbudili veselje do življenja, kar pa bo okrepilo tudi vaše zaznavanje, kdo vam daje zaupanje in kdo ne. Tako se boste lažje odločili, kam usmeriti vašo energijo in vaš čas.

Kozorog

Angel Veselja vas vodi skozi današnji dan in zdravilne energije vijolične barve vam okrepijo samospoštovanje, kar vam bo pomagalo, da se postavite zase in umaknete od vseh tistih, ki vam jemljejo energijo. Skozi veselje boste začutili, kam in h komu vas vodijo energije dneva.

Vodnar

Angel  Odnosov vas danes podpre, da zaključite vse tiste odnose, ki vam povzročajo nemir in dvome. Zdravilne energije bele barve bodo osvežilno vplivale tako na vaš um kot čustva, kar vam bo pomagalo pri pravilnih odločitvah. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in vse skupaj bo lažje.

Ribi

Angel Harmonije vas danes nežno vodi v sodelovanje z bližnjimi. Ne bodite preveč zahtevni do sebe in drugih, sprejmite podporo energij zlate barve, da lažje naredite skupne načrte za prihodnost in si tako ustvarite nove temelje za boljše skupno življenje. Naj vas pri tem vodi in usmerja vaš dnevni Angel.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot