Angelski dnevni horoskop za 11. 5. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL Razmišljanja vas vabi, da dobro razmislite o naslednjih korakih, saj vidi, da vam je mar za vaše temelje in ne želite več denarja in energije zapravljati v prazno.

Bik

ANGELI Iznajdljivosti vas podprejo pri realizaciji idej in usmerjenosti v skupno delo in vam pomagajo stvari speljati po svoje.

Dvojčka

ANGEL Sproščenosti vas spodbuja, da se ne obremenjujete z okolico in odpirajo novo poglavje v odnosih z iskreno komunikacijo. Vse je mogoče. 

Rak

ANGEL Novih temeljev prinaša spoznanja, glede preteklosti, ko ste že imeli težave v odnosih. Ne poskušajte na hitro popravljati, dovolite da vam angel odpre novo globino doživljanja sebe.

Lev

ANGEL Spoznanj vam odpira oči, kaj vam res nekaj pomeni. V službi in pri delu najdete drobnarije, zaradi katerih pa se zgodi obrat v načinu življenja in osebni filozofiji.

Devica

ANGEL Srćnosti  v pogovorih pomaga zares odpreti srce. Nova spoznanja in presenetljiva odkritja odprejo številne možnosti in vas vodijo v osebne spremembe.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL Fokusa  pomaga ohraniti pozornost nase in svoje cilje, da vas odzivi okolice ne zmedejo, ko s svojim  magnetizmom pritegnete …. ja, marsikatero simpatijo. 

Škorpijon

ANGEL Sprejemanja vas usmeri v sproščeno sprejemanje pomoči, saj upiranje ne bo imelo smisla.  Čutili boste več stabilnosti, materialno stanje pa se lahko samo izboljša. 

Strelec

ANGEL Varnosti vas bo spremljal, saj doma ne boste zdržali – družba, izleti in potovanja pa vam okrepijo voljo in počutje.

Kozorog

ANGEL Odpiranja vam pomaga sprejemati težko pričakovane novosti. Opazite jih in delujte v skladu z njimi.

Vodnar

ANGEL Komunikacije  vam je v pomoč pri razmišljanu, kako se pomeniti z najbližjimi, predvsem brati in sestrami, da vam uspe kar ste želeli.

Ribi

ANGEL Spoznanj vam pomaga ugotoviti, kje se vam občutek varnosti in sproščenosti doma umika, da se lahko umirite in pogledate, kaj je potrebno spremenit.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot