Angelski dnevni horoskop za 11. 6. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL POTRPEŽLJIVOSTI pomaga počakati, dokler se situacija ne razjasni in boste bolje videli pot naprej. Umika vas tudi od nepotrebnih in danes čisto nekoristnih konfliktov. 

Bik

ANGEL USPEHA se sploh ne umakne ampak vam pomaga celo pridobiti vodilno vlogo in navdušiti občinstvo. Ne oklevajte, lotite se stvari na veliko. 

Dvojčka

ANGEL OPTIMIZMA  pomaga prepričati marsikoga okrog vas, da v sodelovanju združite moči. Sprostite se in dobro opravite nalogo do konca. 

Rak

ANGEL KONTROLE  vas pravočasno ustavi v čustvenem izbruhu, da si ne nakopljete globokih težav. Odpovejte se danes vsemu, kar vas umika od njega. 

Lev

ANGEL PRETEKLOSTI  obudi spomin na neuslišano ljubezen, ki se lahko celo napričakovano vrne in ponovno aktivira strast. Dobra volja sodeluje v reševanju vsega.

Devica

ANGEL REDA  ponuja sodelovanje, da lahko uredite materialne stvari okrog sebe. Začnite z manj bistvenimi stvarmi in odrzite vse, kar vam ne služi več. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL RASTI  vas odpira druženju s prijatelji in ne bo vam težko prisluhniti. Tudi z javnostjo lahko skomunicirate vse potrebno za napredek. 

Škorpijon

ANGEL MAGNETIZMA k vam pritegne nasprotni spol. Vezani – če doma ne bo odziva, je možen skok čez plot. Samski – je že čas za sorodno dušo?

Strelec

ANGEL OSREDOTOČENOSTI  vam pomaga ohraniti fokus na sebi, da se v tem procesu spreminjanja ne ukvarjate z okolico ampak naklonite pozornost sebi. 

Kozorog

ANGEL STRASTI končno tudi z vami vodi dan do dobrega razpoloženja, ki ga boste širili na vse. V ljubezni se lahko čisto sprostite, kar bo okolico prijetno presenetilo. 

Vodnar

ANGEL SPREMINJANJA vas postavi v negotovost, ki je niste vajeni in vam ni prijetna. Rešitev: sprostite se in opustite staro filozofijo življenja. 

Ribi

ANGEL DIHANJA pomaga odpret optimizem in ker bo telo dobilo dovolj kisika/energije, se boste presenetljivo dobro počutili. S kom bi se želeli družiti sedaj?

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot