Angelski dnevni horoskop za 11. 9. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL KREATIVNOSTI odpre dobre energije v vas – ustvarjanje vam je v užitek. Izogibajte se kontroliranja drugih, raje privoščite sebi kakšno nagrado in ohranite notranje ravnotežje. 

Bik

ANGEL STRASTI vam kaj hitro pripelje novega partnerja in v službenih odnosih poskrbi za presenečenje. KO boste enkrat šli v to smer, bo samokontrola odpovedala. 

Dvojčka

ANGEL USPEHA vas danes sprašuje, kaj si res želite ustvarjati. Najbrž moči za kaj večjega naredit nimate, je pa čas za dobre načrte za naprej. 

Rak

ANGELI vam dajejo znamenja, zato je čas da prepoznate kako je vase zdravstveno stanje povezano s čustvi. V pozitivno in negativno smer. ZA katero se boste danes odločili? 

Lev

ANGEL SRČNEGA MIRU vas odpre za sproščene in igrive odnose. Pogovori bodo tekli tako dobro, da si ne znate niti predstavljati, kako z lahkoto se da uredit stvari, ki so čakale že nekaj časa. 

Devica

ANGEL NOTRANJE HARMONIJE  se bo pokazal tudi sodelovanju. Ne lotevajte se vsega naenkrat, ampak sledite harmoniji v sebi in pustite času čas. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL PRESENEČENJA pride danes skozi ljubezen. Spremembe bodo lahko večje, vi pa nadaljujte s strastnim ustvarjanjem vsega, kar vas veseli. 

Škorpijon

ANGEL PRAVOČASNOSTI  je tu, da obrne pozornost na prave stvari – za vas je trenutno pomembno zdravje in sprostitev – poskrbite najprej za regeneracijo in počitek. 

Strelec

ANGEL DOBRE USODE je tu in vam skozi pozitivna čustva odpira svobodo in nove priložnosti. Prepiranje ne bo več način doseganja ciljev. 

Kozorog

ANGEL OSEBNEGA PREBOJA vas potisne v ospredje življenja – kjer zasijete. Sprejemajte življenje in navdihujte druge z brezpogojno ljubeznijo in sprejemanjem.  

Vodnar

ANGEL IZZIVOV bo sprožil novosti – potrebno se bo prilagajat, zato se ne izogibajte sprotni komunikaciji. Morda ne bo vedno čas, da vse razmislite, preden se izrazite. 

Ribi

ANGEL PODPORE v javnosti vodi do uspehov z vsem, kar se lotite. Izkoristite zagon in se lotite dela in kreativne realizacije idej.  

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.