Angelski dnevni horoskop za 12. 10. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL LJUBEZNI do življenja vam v srce vliva mehke vibracije, da se sprostite ne le v sebi ampak tudi v odnosih z javnostjo. Da prepoznate, katera vaša moč zares šteje.

Bik

ANGEL LJUBEZNI do sebe vas bo zmehčal, da vam bo vseeno kdo ima prav in kdo ne. Stres postane veliko manjši in vpliv na zdravje bo odlično.

Dvojčka

ANGEL POTRPEŽLJIVOSTI bo pomagal rešiti situacijo – kaj če mu večkrat prisluhnete, posebej, ko uporabljate besede, ki imajo na družinsko harmonijo razdiralno moč?

Rak

ANGEL ZBRANOSTI bi rad pomagal, da ostanete pri sebi. Kljub navideznem odličnem počutju in dogajanju je potrebno kdaj kaj spremenit – opazujte kje.

Lev

ANGEL SREČE vas vabi v tok življenjske sreče, v sodelovanje z dobrimi energijami. Če ste mislili, da se vam to že dogaja, poglejte, koliko sreče vas dejansko čaka.

Devica

ANGEL NOVEGA ZAČETKA odpira priložnost jasno pred vami – tokrat ne morete zgrešit. Umirite se in povežite s srcem ter poglejte, kake temelje res želite.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL SPOZNANJ vas odpre v vedenju, kako velik vpliv imate na druge. Okolica bo ponosna na vas tudi zaradi starih stvari, ki v teh dneh prihajajo na plan.

Škorpijon

ANGEL REŠITEV je z vami – dovolj je, da si priznate stvari, ki so vas bremenile. Sledi čustvena stabilnost, zaradi katere vas tudi okolica sprejme drugače.

Strelec

ANGEL OPTIMIZMA vas spravi v dobro voljo, kar v okolici kažete na manj prijeten način. Kaj če bi vseeno prisluhnili drugim, tudi kadar se vam zdi da imate samo vi prav?.

Kozorog

ANGEL SPROSTITVE vam pomaga v pristopih do ljudi, da se nehate obnašat, kot da vam ni mar za nikogar. Prisluhnite kritiki svoje preteklosti, predvsem tistim, ki jih želite imeti še okrog sebe.

Vodnar

ANGEL ODMIKA od norosti življenja vam sicer želi pomagat, a morda zaradi pretesne povezanosti z vsem dogajanjem tega sploh ne morete narediti.

Ribi

ANGEL MISELNE SPROSTITVE vam šele pomaga jasno videti koliko časa zase imate zares. Res da dosti delate, tudi javnost vas okupira, vseeno pa je veliko v glavi.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot