Angelski dnevni horoskop za 12. 12. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL ZDRAVJA želi usmeriti pozornost iz dela na vaše osebno počutje. Saj veste, da dela nikoli ne zmanjka, vi pa ste tisti, ki počitek potrebuje, da lahko zdravi zaključite projekt.

Bik

ANGEL DRUŽINSKEGA RAZUMEVANJA vam poskuša pokazati, kako lahko na mren način vzpostavite red. Pomaga vam da se sprostite in ne rušite sproti vsega.

Dvojčka

ANGEL FINANČNEGA USPEHA vas nagradi z darilom ali plačilom, na katerega ste skoraj že pozabili. Kaj pa če uporabite priložnost in se dogovorite za povišico?

Rak

ANGEL FOKUSA vas usmerja v sedanjost. Posel in trenutne aktivnosti so bistvene za da ste notranje pomirjeni, zato se ne predajajte hrepenenju in sanjarjenju.

Lev

ANGEL ČASA vam pomaga razporediti vaš čas, d bo vam v korist in ga ne zapravljate za nepomembne razgovore. Glejte nase in na vaše cilje.

Devica

ANGEL REALNOSTI vas podpre v odločitvah, ki pa jih boste prej preverili pri vseh. Ne bo dovolil preveč samozavestnega obljubljanja stvari, ki jih ne morete sami narediti.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL ZDRAVJA vas še vedno podpira v skrbi zase – danes je čas za opazovanje okolice, pa še zabavali se boste, ko boste ugotovili, da vam ni treba nič narediti.

Škorpijon

ANGEL STRASTI še vedno buri vaše energije, zato previdno. Kam želite usmerit sovjo energijo? Okrog vas je dovolj ljudi, s katerimi se lahko zapletete.

Strelec

ANGEL PONOSA nase in na delovanje odpre odlično vzdušje v vas. Zadovoljni s sabo najdete hitro koga za klepet, saj so vam pogovori v užitek.

Kozorog

ANGEL REDA v domu vas nagovori k akciji. Če želite da se dobro konča, se pogovorite z vsemi udeleženci, sploh ko boste vpeljevali spremembe.

Vodnar

ANGEL SPREMEMB v domu vas veselo spomni, da ste vi lahko tisti, ki izbirate, katera dela boste prevzeli. Ni treba čakati, da za vas ostane tisto, kar ne marate.

Ribi

ANGEL ČASA zase in za bližnje je pravzaprav vse, kar trenutno resnično potrebujete. Pravi Blagoslov, ki vas odpre za zadovoljstvo in kreativnost.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot