Angelski dnevni horoskop za 12. 6. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL OBČUTKA ZASE  vam pomaga prepoznat kaj vse vas ne osrečuje več in vam niti ne prinaša nobene koristi. Zaključite z vsem tem in dajte prostor  novemu. 

Bik

ANGEL HUMORJA vam pomaga obrniti situacijo tako, da boste lažje vztrajali in si okrepili notranjo moč. V okolici si s tem pridobite naklonjenost. 

Dvojčka

ANGEL ODZIVNOSTI sodeluje v stikih z okolico  in vas tako pelje po poti sprememb. Vaši predlogi so dobri in javnost vam je naklonjena. 

Rak

ANGEL RAZUMEVANJA daje vse potrebno, da zaupate ljudem, v vas pa zbudijo tudi željo po pomoči, saj opazite, da niste sami in da imajo vsi svoje rane.. 

Lev

ANGEL SVOBODE je tu in če se ukvarjate malo tudi s sabo, v vas sprosti stare vezi in presenečeni boste, kako enostavno življenje steče. 

Devica

ANGEL DOBRIH ODNOSOV prinaša podporo za ureditev prijateljskih in partnerskih odnosov. Sprejmite pomoč, da se v vas obudi nova strast. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL SPROŠČENOSTI odnesejo bremena ki ste jih imeli ob drugih. Več energije ostaja za vas in za prijateljstvo se boste, kot vedno, pripravljeni potruditi. 

Škorpijon

ANGEL POTRPEŽLJIVOST usmerjajo vase želje v poslu, tako vam lahko uspe vse. Vaše nestrinjanje z okolico zadržite zase in s tem pripomorete k reševanju situacije. 

Strelec

ANGEL UPORNOSTI vas bo umikal od pravega sodelovanja, da se v situaciji naučite postaviti se zase na prav način. Ali opazite, da imate o sebi drugačno sliko kot vas vidi okolica?

Kozorog

ANGEL ODPIRANJA ŽIVLJENJU pomaga odkrito pokazati naklonjenost ter postati sproščen v sprejemanju. Samski dobite priložnost za zmenek. 

Vodnar

ANGEL KREATIVNOSTI  ustvari okoliščine za ljubezen. Če ste si želeli pokazati svoja čustva, je danes pravi dan za to – ni pa se potrebno še vezati. Dan preživite strastno. 

Ribi

ANGEL MATERIALNOST ponuja izhod iz melanholije in utrujenosti. S konkretnim gibanjem v sebi okrepite dobro počutje in optimizem sledi. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot