Angelski dnevni horoskop za 13. 01. 2022.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL KREATIVNOSTI pomaga ohraniti delovni elan in skozi dejavnosti, ki vas osrečujejo se krepi tudi odlično počutje in zdravje.

Bik

ANGEL USODE prekriža načrte, ki ste jih dolgo ustvarjali, zato danes ni dan za hitre reakcije. Angel vam odpre več možnosti – izberite tisto, ki je skladna z načrti.

Dvojčka

ANGEL SPROSTITVE danes prinese lahkotnejše energije in dovolj časa ter priložnosti, da si oddahnete. Vabi vas, da poskrbite za svoje zdravje, v naravi ali s počitkom.

Rak

ANGEL AKCIJE odpira pot novemu učenju, s katerim si odpirate nove projekte. Sprostite vašo radovednost po novem in sprejmite vso podporo za delo.

Lev

ANGEL GIBANJA vabi v naravo, kjer se lahko prosto gibate, naredite koristne vaje ter utrdite svoje telo in duha. Odlično boste spali po tem.

Devica

ANGEL INVENTURE odpre pogled na vse, kar ste kar ste naredili, kaj ste razrešili in česa se želite rešiti. Opazite, koliko več pozornosti lahko namenite pozitivnim spremembam.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL STRASTI vas vodi na vseh področjih – z užitkom se vsega lotevate predano in z veliko volje. Kaj če del volje usmerite v stvari, ki krepijo vaše zdravje?

Škorpijon

ANGEL OBILJA na vseh področjih odpira odlične energije. Spoznanje, da ste nekaj začeli dobro, vam pomaga nadaljevati in dokončevati v tej smeri.

Strelec

ANGEL ELANA vas preplavlja z energijo in vam pomaga okrepiti temelje. Poglejte, kaj lahko v časovni organizaciji dneva izboljšate in kako sproti povedat potrebno.

Kozorog

ANGEL SREČE vas danes objame in sproščeno lahko sprejmete vso lepoto in Svetlobo dneva. Odpre vam obilje energije in poguma za delovanje in optimizem.

Vodnar

ANGEL OBRAČANJA VASE vas podpre v opazovanju sebe in prepoznavanju vzorcev in misli, ki jih rabite opustiti. Sprejmite njegovo pomoč in ne dajajte pozornosti na okolico.

Ribi

ANGEL PREMIKOV bo spodbudil spremembe, predvsem v bližnjih odnosih, kjer ste imeli težave. Spremljajte ideje, ki prihajajo in se odločajte skozi akcijo, sproti.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot