Angelski dnevni horoskop za 13. 10. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL USPEHA še ni razlog, da slavite zmagoslavje nad ljudmi. Uživajte, živite in pustite živeti tudi drugim, da ne postane življenje kljubovalna bitka.

Bik

ANGEL USKLAJEVANJA med osebnimi načrti in potrebami družine bo sodeloval v načrtih dneva, vseeno pa ne bo preprosto. Vzemite si čas za ljubljene.

Dvojčka

ANGEL POMIRITVE S SABO vas umiri, da se odprete za vsa potrebna spoznanja – ste res želeli vsem ugajati in se z vsemi dobro razumeti? Najprej postavite na prvo mesto sebe, potem pa…

Rak

ANGEL DOBREGA POČUTJA vztraja v vašem domu, pri tem pa se spomnite da vas strogost umakne od dobrega sodelovanja, ki vam je sicer tako ljubo.

Lev

ANGEL HARMONIJE v družinskih odnosih in s partnerjem prevzame glavno vlogo. In vas tako prevzame, da pozabite na vse ostalo. Vas bo srce pravočasno opozorilo na akcijo?

Devica

ANGEL SODELOVANJA pomaga, da ne odnehate ko se nič ne izpelje tako, kot ste si vi zamislili. Spori in konflikti ne bodo pri tem nič pomagali. Samo sodelovanja in opazovanje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL POZORNOSTI nase vam pomaga, da se samo čudite vsem tistim, ki bi radi obujali preteklost in držati fokus na svojih novih zanimivih načrtih.

Škorpijon

ANGEL RAZUMEVANJA SEBE vam ponuja možnost, da se ne jezite na druge zaradi svojih potreb. Zakaj vas drugačno mnenje tako ogroža?

Strelec

ANGEL PRETEKLOSTI skozi staro simpatijo ponudi zaključevanje nedokončanega, lahko da se bo srečanje ob kavi malce zavleklo. Ne pričakujte preveč.

Kozorog

ANGEL IZBIRE ponudi dve možnosti: prenova doma ali pa odmik od vsega, kar vam ne leži. Razcep bo večji zaradi čustvenih težav, kar kliče po kreativnosti in iskanju tretje možnosti.

Vodnar

ANGEL PREVIDNOSTI vam želi pomagat pri izbiri besed in načina komunikacije. Sarkazem vas ne pripelje daleč, saj okolica ne razume heca tako kot vi.

Ribi

ANGEL ZABAVE je nujen za vašo sprostitev. Seveda vas sprosti tudi meditacija ali čas s prijatelji, važno pa je, da pridete do svojih kreativnih rešitev.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot