Angelski dnevni horoskop za 13. 11. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL DRUŽENJA vas preseneča in ruši vaše načrte in podaljša čas, preživet zunaj. Domači ne bodo navdušeni nad njegovo podporo, vi pa pritoževanja nad točnostjo ne boste vzeli resno.

Bik

ANGEL SPREMEMB vas bo spodbujal, da doma nekaj ukrenete. Pokazal vam bo, kako vpeljati red, ki koristi vse. Upoštevajte tudi želje bližnjih, da ne bo prepira.

Dvojčka

ANGEL VESELJA se aktivira, ko v javnosti sprožite burne reakcije. Tako boste dosti sproščeno prepoznali šibke točke nasprotnikov in reakcije umirili.

Rak

ANGEL VZTRAJNOSTI tudi nima vedno prav – tokrat vas zna zavesti v napačno smer. Pomagal pa vam bo narediti maksimalno dobro v dani situaciji, brez da bi morali iskati krivca.

Lev

ANGEL RAZMIŠLJANJA bo osrednja energija dneva, vaša naloga je, da ideje ki jih pripelje, realizirate. Preteklost je že mimo, ne pustite ji da vam kvari sedanjost.

Devica

ANGEL SPROŠČENOSTI bi vam rad pokazal kaj se zares dogaja okrog vas – samo dajte, pokazal vam bo, kaj se v vas dogaja, ko si želite uveljavljati posebne zasluge.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL PREVIDNOSTI je z vami v trenutkih, ko bi po svoji stari navadi obljubljali preveč. Sprejmite toliko odgovornosti, kot želite, naj vas osebna sreča ne zavede.

Škorpijon

ANGEL PESTROSTI vas danes vpelje v situacijo, kjer boste opaženi. Ljudje bodo razmišljali o vas, a vi boste že na poti prosti zaljubljenosti.

Strelec

ANGEL KOMUNIKACIJE vam pomaga da prideti do dobrega posla, na dolgi rok. Tokrat imate podporo, da gre vse bolj lahkotno in gladko in boste še sami presenečeni..

Kozorog

ANGEL NEŽNOSTI vas motivira za hitre spremembe – temu se ne morete več upret. Ljubezen vas bo spremenila, uživajte v njej, saj je bil že skrajni čas, a ne?

Vodnar

ANGEL DIREKTNE KOMUNIKACIJE pomaga da se izrazite tako da vas drugi razumejo, tudi ko so nemirni in v razburjenih energijah. V službi vam uspe marsikaj.

Ribi

ANGEL MOČI je prišel v vaše življenje in nikakor ne razumete njegove prisotnosti. Je sedaj čas d sprejmete odgovornost in ugotovite, da je bil vedno tu?

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot