Angelski dnevni horoskop za 13. 7. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL PONOSA se bo želel vmešati v osvajanje točno določene osebe, a bo naokrog preveč drugih simpatij – hehe, nikomur se nočete zameriti, a ne?

Bik

ANGEL STRASTI bo aktiven – če ne želite preveč dogodivščin, naj vas občudovanje okolice ne zmoti, držite pozornost na tistem, kar vašemu srcu res šteje.

Dvojčka

ANGEL NAVDUŠENJA vas bo vodil točno po tej poti dalje – spoznanje, da ste že srečni, vam odpre novo dimenzijo doživljanja in pripelje nova poznanstva.

Rak

ANGEL JASNOSTI vam želi pokazat situacijo, kaj se res dogaja, a ste še vedno preveč trmasti v svoji perspektivi. Koliko njegove pomoči lahko sprejmete?

Lev

ANGEL SANJARJENJA vam pokaže slike sproščenosti, obilja, ljubezni, vi pa vedite, da dobro življenje ni tako daleč kot si mislite. 

Devica

ANGEL DOBREGA POČUTJA bo doma poskrbel za to, da dobite in sprejmete podporo bližnjih. Tako vam vase obveznosti in delo prinese sprostitev in zadovoljstvo. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL VOLJE pomaga, da se lotite spreminjanja svojega izgleda – če boste dovolj navdušeni, boste zlahka začeli urejati zunanji izgled – frizer, garderoba…in zaključili z reorganizacijo življenja. 

Škorpijon

ANGEL JASNOSTI  tudi pri vas želi, da se ne zatekate v sanjarjenje, saj vas megla še še bolj zajame meglena situacija in želenih rezultatov tako ne boste dosegli.

Strelec

ANGEL SPROŠČENOSTI sodeluje v prepuščanju dogajanju – ker boste čustveno čisto zadovoljni, se boste znali spretno izognit iskanju rešitev za težave, ki niso vaše. 

Kozorog

ANGEL SODELOVANJA vam jasno pokaže, kaj lahko zares naredite – a šele skozi videnje sebe v življenju, skozi opazovanje in primerjanje vam bo res jasno. 

Vodnar

ANGEL SPROŠČENOSTI sodeluje tako, da se lažje prilagajate tudi takrat, ko ne gre vse po vaših pričakovanjih. Tako se stvari hitreje uredijo.  

Ribi

ANGEL POZORNOSTI vas bo učil videti tudi druge – res je, da ste v obdobju obilja podpore, a s pretiravanjem greste močno na živce že sebi. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot