Angelski dnevni horoskop za 13. 8. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL VZTRAJNOSTI privede danes do dobrih sprememb v službi –zadovoljni boste, vseeno pa dajte malo popaziti na zdravje in svoje telo.

Bik

ANGEL MOČI bo dal zagon in povečali boste svoj vpliv med ljudmi – tudi če ne opazite. Znate spodbujati k pozitivnim spremembam, za kar vam je okolica hvaležna.

Dvojčka

ANGEL ZADOVOLJSTVA vas prebudi v lep dan, da začutite in sprejmete, kako lepo je življenje – opazujte, kako lepo steče vse, še pomoč drugih sprejmete lažje.

Rak

ANGEL ŽIVLJENJA ne dopusti več umikanja in odvračanja pozornosti – poglejte komu ali čemu je treba pogledati v oči, da se stvari lahko uredijo.

Lev

ANGEL ŽIVLJENJSKE ENERGIJE vas naredi privlačne in spogledovanje vas bo zabavalo. Vzemite si čas za kreativnost, opazujte kako lahko zraven uživate.

Devica

ANGEL ODGOVORNOSTI vas malce prestraši, ampak…če ste že podali tako dobre ideje, zakaj jih ne bi vi realizirali? Zmorete vse, česar se lotite.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGELI vas danes naučijo sleditI sebi za vsako ceno. Tudi če boste zaradi drugih razočarani, ker se ne držijo dogovorov, ohranjajte tisto, kar vam je res pri srcu.

Škorpijon

Fizično boste precej sproščeni, tako da boste zadovoljni s sabo. A glava vam ne bo dala miru. Nemirni boste iskali rešite in ne boste vedeli, kako se lotiti vsega skupaj.

Strelec

ANGEL NAVDIHA se pokaže, ko vas reakcije okolice spravijo v zadovoljstvo. Vzemite si čas za opazovanje reakcij okolice, prijateljev in —se zabavajte.

Kozorog

ANGEL DRUŽENJA vas danes vodi k prijateljem, predvsem tja, kjer vas ne jemljejo za samoumevne in znajo ceniti vašo posebnost. Sprostite se in si privoščite nov izlet.

Vodnar

ANGEL SPOZNANJ vam pomaga uvideti, koliko stresa si ustvarite sami s svojo kritičnostjo. Lahko vidite, da so vaša pričakovanja dostikrat nesmiselna?

Ribi

ANGEL SPROSTITVE prinese zanimive sanje in ideje. Največ bo povezano s službo. Spomnite pa se na lepoto, koliko vam pomeni in naklonite nego svojemu telesu.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.