Angelski dnevni horoskop za 14. 12. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL ZDRAVLJENJA vam pomaga poskrbeti zase – za svoj imunski sistem. Spodbujal vas bo h gibanju, vabil, da si privoščite več in redni spanec.

Bik

ANGEL SPROSTITVE čaka, da se prepustite njegovi mehkobi in ponovno oživite svojo strast. Spomnite se, kako dobro je biti zadovoljen s sabo in optimistično gledati naprej.

Dvojčka

ANGEL VARUH vam danes želi pomagati pri dobrem počutju – umaknil vas bo od ljudi, ki jim ne zaupate. Dovolite si spustiti pritiske okolja in čisto ok je, če si vzamete dan zase.

Rak

ANGEL SREČE vas preplavi s svojo sladkostjo ter odpre optimistično gledanje na življenje. Uživajte v dnevu, v sproščenosti, ne obljubljajte danes pretirano.

Lev

ANGEL AKCIJE vidi, da je čas da izkoristite dodatno voljo za načrte, ki ste jih sicer želeli kasneje speljati. Ostanite sproščeni, tako vas nič ne more premotiti v realizaciji.

Devica

ANGEL DOBRE VOLJE vas drži v objemu lahkotnejših energij, saj vidi kako poslovno dogajanje in stres obremenita vaše počutje. Tako lažje predihate vse, kar pride starega na plan.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL TRANSFORMACIJE vas danes osami, družbo pa si boste zaželeli spet nekoliko kasneje. Izkoristite dan za meditacijo, opazovanje sebe in nego svojega telesa.

Škorpijon

ANGEL JASNOSTI vam pokaže, kje v življenju ste sedaj. Opazili boste zanimive povezave ter stvari in se v novem zagonu in idejah lažje sprostili.

Strelec

ANGEL AKCIJE še naprej ostaja v vaši družbi, danes pa bo vseeno čas za razmislek, kako nadaljevati. Prevelik trud za druge gre včasih v prazno, začnite misliti tudi nase.

Kozorog

ANGEL NOVOSTI vnaša v vaše življenje intenzivnost in nenavadnost, ki ju niste vajeni, a se pravočasno pokaže, kaj narediti in kam se obrniti. Kar pogumno.

Vodnar

ANGEL VARUH vas vodi skozi nemir, da ne pozabite čisto na svoje sanje. Vsakdanje stvari je res dobro narediti, ko pa pozabite nase, začnejo tudi odnosi škripati.

Ribi

ANGEL POČITKA vas danes malce odmakne od ljudi in družbe in vas vabi v globino sebe, opazovanje sebe, da dobro spočiti greste naprej v realizacijo svojih želja.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot