Angelski dnevni horoskop za 14. 4. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Odnosov vas danes podpre v komunikaciji z domačimi. S podporo zdravilnih energij roza barve, ki vas skozi mehkobo vodijo, da spregovorite o svojih strahovih, se boste osvobodili vse teže, ki si jo nalagate v izogib slabe volje drugih. To bo vam prineslo sprostitev in večje razumevanje domačih.

Bik

Angel Spreminjanja vam danes pomaga, da odprete srce sebi. S sprejemanjem njegove energije in energij marelične barve, ki vas odprejo za lepoto in blagostanje, boste lahkotno sprejeli vse novosti, ki prihajajo v vaše življenje. Izkoristite odlično obdobje za vaš preporod.

Dvojčka

Angel Sproščenosti vas danes vabi, da razkrijete svoja najgloblja čustva. Na ta način in s podporo energij bele barve, ki vam bodo prinesle osvežitev, boste lažje iskreno pokazali svoje srce in se tako približali tistim, ki so za vas pomembni. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Rak

Angel Podpore vas danes podpre, da uredite finančne zadeve, ki vas bremenijo. Kvaliteta energij rumene barve vam skozi dobro voljo okrepi samozavest, kar vam bo pomagalo, da se rešite določenih omejitev. Tako boste našli dobre rešitve in si pridobili naklonjenost drugih.

Lev

Angel Zadovoljstva vas vodi skozi današnji dan in s podporo energij oranžne barve boste skozi veselje in družabnost okrepili svoje kvalitete večje materializacije dobrih stvari. To vam bo prineslo večje zaupanje v življenje. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom in vse skupaj bo lažje.

Devica

Angel Lahkotnosti vam danes pokaže, kako izpeljati stvari brez truda. Zdravilne energije modre barve vas pomirijo, a hkrati spodbudijo vašo kreativnost, kar vam bo v pomoč, da se umaknete od vplivov okolja in stvari speljete po svoje na najbolj optimalen način.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Akcije vam danes preda moč in zagon, da izpeljete tisto, kar je za vas pomembno. S podporo energij rdeče barve se boste skozi sodelovanje lažje postavili zase in tako izkoristili nove možnosti, ki se bodo pri tem pokazale. Sprejmite podporo, da si ustvarite nove boljše pogoje za prihodnost. 

Škorpijon

Angel Počitka vas danes vabi, da si spočijete in s podporo energij zelene barve, ki vam prinesejo mir, okrepili tako vaše fizično telo kot um in duha. Dovolite si zadihati v nove energije, da začutite svoj pravi notranji ritem in se z njim uskladite. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas vodi skozi proces.

Strelec

Angel Sodelovanja vas danes vodi v iskrenost. S sprejemanjem njegove energije in energij turkizne barve, ki vas napolnijo z življenjsko močjo, boste lažje sebi priznali določene občutke, ki vam jih spodbudi določena oseba. Sprostite se in sodelujte, da se s tam osvobodite spon preteklosti.

Kozorog

Angel Predaje vas danes vabi, da mu predate svoje skrbi. Sprejmite njegovo pomoč in podporo energij vijolične barve, ki vam pomagajo pri osebni transformaciji. Tako boste lažje spregovorili o tem, kar vas dela ranljive in občutljive. Sledile bomo pozitivne spremembe v vašem načinu sprejemanja drugih.

Vodnar

Angel Sreče vas danes vabi v svoj objem in s podporo energij srebrne barve, ki vam pomaga pri dvigu razumevanja življenja, se boste veselili vseh sprememb, ki prihajajo v vaše življenje. Sprejmite današnjo podporo, sodelujte in si ustvarite življenje, kot želite. 

Ribi

Angel Spoznanja vam danes pomaga, da se zaveste svoje odgovornosti tako do sebe kot drugih. S podporo energij zlate barve boste manj čustveno pogledali na celotno situacijo in tako sprostili napetosti v odnosih, ki jih sami nevede povzročite. Opazujte sebe in druge ter obrnite nov list življenja.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot