Angelski dnevni horoskop za 14. 9. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL LAHKOTNOSTI odpre sproščen prostor v vas, kar vas odpre za sodelovanje z ljudmi na nov način. V užitek vam bo pomagati drugim in podpora okolja vam bo dala nov elan.

Bik

ANGEL SPROŠČENOSTI vas vodi v notranji mir, da ne reagirate na vso dogajanje zunaj. Čutili boste podporo življenja in jo želeli na polno izkoristiti.

Dvojčka

ANGEL TRANSFORMACIJE vas odpira večjim spremembam, s katerimi sicer ne boste všečni okolici, v vas pa nastaja tako močna stabilnost, da vas to niti ne bo bremenilo.

Rak

ANGEL SREČE vas obletava in odpira dobre odnose, kar bo prevladalo nad vsemi skrbmi, ki vas te dni tarejo. Tokrat sami izbirate katera čustva vam krojijo življenje.

Lev

ANGEL POTRPEŽLJIVOSTI vas drži nazaj v odnosih – zato da ne delate kompromisov po nepotrebnem Korak za korakom si gradite novo stanje na novih temeljih.

Devica

ANGEL KOMUNIKACIJE vas podpre v sprotnem izražanju, ne ponuja pa receptov, kako to vedno početi. Dajte prostor nenavadnim rešitvam in ljudem.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL ORGANIZACIJE dneva vam že zjutraj pokaže, kako se pripraviti na dan da izpeljete ne le delovne načrte ampak se lotite tudi telovadbe ali drugačne oblike aktivacije fizičnega telesa in duha.

Škorpijon

ANGEL POZORNOSTI želi, da se pri delu dobro osredotočite in ohranjate spoštljiv fokus na tem, kar počnete. Temu sledijo dobri rezultati.

Strelec

ANGEL SPREMEMB v vas uvaja stilsko preobrazbo. Vzeli si boste čas zase in se z lahkoto posvetili ne le oblačilom in zunanjemu videzu ampak tudi telesni vadbi in dieti za izboljšanje notranjega počutja.

Kozorog

ANGEL VZTRAJNOSTI ne dopušča sprejemanja kompromisov, zato z lahkoto vztrajate pri svojem mnenju in svojem občutku za pravico. Koliko jih lahko prepričate da vam v tem sledijo?

Vodnar

ANGEL REALIZACIJE vam pomaga izpeljati vse potrebno. Nestrpni boste, saj boste želeli malo izpreči in se sprostiti, a ni danes čas za to. Sodelujte s svojo podporo.

Ribi

ANGEL ZADOVOLJSTVA vas pripravlja na večje podvige in želeli si boste premikati gore. Čutite svojo notranjo sprostitev, ki danes seže res globoko ia dovolite da se polnijo baterije.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.