Angelski dnevni horoskop za 15. 4. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Notranjega Miru vam danes pomaga, da se pomirite s seboj. Sprejmite njegovo podporo in podporo energij turkizne barve, ki vas pomirijo in osvežijo, da lažje pogledate, kaj želite doseči v odnosu do drugih. To vam bo prineslo določena spoznanja, sprostitev in boljše počutje.

Bik

Angel Odnosov vas danes vodi k lahkotnemu sodelovanju z drugimi. Zdravilne energije indigo barve vas skozi intuicijo vodijo do lažjega razumevanja tako sebe kot drugih. Tako boste podprli osebo, ki vam bo pomagala, da dobite nove ideje in zamisli, kako si postaviti nove temelje.

Dvojčka

Angel Sodelovanja vas vodi skozi današnji dan in s podporo energij rumene barve boste svojo dobro voljo širili med vse okoli vas. Tako se boste bolje povezali s prijatelji, ki vam bodo pripravljeni pomagati, kjer boste izrazili željo. Izkoristite današnjo podporo in dan vam bo prinesel lepa presenečenja.

Rak

Angel Sprejemanja vas danes vabi, da sodelujte v aktivnostih dneva. Tako si boste odprli nove poti in s podporo energij marelične barve okrepili zaznavanje dobrih priložnosti. Pokazala se vam bo možnost dolgoročnega prijateljstva ali nove ljubezni, če boste odprto sprejeli vse, kar vam bo danes prišlo na pot.

Lev

Angel Moči vam danes preda voljo in pogum, da ste aktivni tam, kjer si želite dobrih sprememb. Žarki rdeče barve bodo aktivirali vašo življenjsko energijo in vitalnost, kar bodo opazili tudi drugi in vas podprli. Delite zadovoljstvo  in strast z njimi, da se zbližate in skupaj ustvarite več.

Devica

Angel Odločanja vas danes podpre, da se odločite zase. S podporo energij modre barve boste skozi kreativnost izboljšali svoje verbalne sposobnosti in se pri tem neznansko zabavali. Ne dovolite pa bližnjim, da vas umaknejo od tega, kar vas veseli in pri čemer uživate. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela bo vse lažje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Zbranosti vas usmerja skozi današnji dan in s podporo energij srebrne barve boste lažje ohranili zbranost na tem, kar je za vas pomembno. Če potrebujete pri tem pomoč, zaprosite bližnje zanjo in skupaj vam bo uspelo. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela, da ohranite zbranost in mir v sebi.

Škorpijon

Angel Akcije vam danes skozi moč pomaga, da uredite določene finančne zadeve, kar bo pozitivno vplivalo na materialne dobrine. Kvaliteta energij roza barve vas dodatno spodbudi, da skozi nežnost in prijaznost sprejmete vso ponujeno pomoč in podporo drugih. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Strelec

Angel Vztrajnosti vas v današnjem dnevu vodi, da sledite svojim interesom. Na ta način se boste lažje soočili z vsem in vsemi, kvaliteta energij vijolične barve pa vam prinese potreben mir, da skrbno bdite nad svojimi željami in čakate na ugoden trenutek za spremembe in realizacijo le teh.

Kozorog

Angel Spoznanja vas danes vabi, da se mu predate. S sprejemanjem njegove energije in energije oranžne barve, ki bodo spodbujale pozitiven odnos do življenja, boste lažje spoznali svoja najgloblja čustva, ki skrivajo vašo moč in ustvarjalnost. Sledite vodstvu vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem pomaga.

Vodnar

Angel Prijateljstva vas danes podre v iskreni komunikaciji. Na ta način in s podporo energij srebrne barve, ki bodo blagodejno vplivale na vaša čustva, boste lažje optimistično pogledali na prihodnost in skozi večje razumevanje celotne situacije našli optimalno pot za naprej.

Ribi

Angel Reda vam danes pomaga, da si optimalno organizirate vaš dan. Z njegovo podporo in podporo energij zelene barve, ki v vas dvignejo energije harmonije, boste lažje sledili svojemu ritmu, da si določene stvari postavite na novo in tako greste čez vse izzive neobremenjeno. Naj to postane vaša nova dnevna rutina.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot