Angelski dnevni horoskop za 15. 8. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL OBČUTLJIVOSTI vas še naprej spremlja, previdno pa, da vas ne spelje v pretirano obremenjevanje s službo. V družini imate podporo, a tudi oni rabijo vašo pozornost.

Bik

ANGEL SREČE odpira nove priložnosti in znanstva. Nove odnose odlikuje dobro razumevanje in odpiranje vrat novim priložnostim. Znate sprejeti nenadna povabila?

Dvojčka

ANGEL UMIRJENOSTI pride skoraj neopazno in vas odpre v pozitivni komunikaciji. Presenečeni boste, kako hitro se bodo stvari uredile in izpolnile želje.

Rak

ANGEL PRENOVE okrepi svoje delovanje, sploh ko ste nase ponosni in čutite, kako vas okolica sprejema. Ponosni boste nase in dogodki bodo okrepili vašo samozavest in podobo v javnosti.

Lev

ANGEL SVOBODE v vas odpre novo kreativnost, s katero več dosežete. Odprtost za spremembe vam je ok, vseeno pa angel Svobode ne bo doputil, da vas drugi omejujejo.

Devica

ANGEL TEMELJITOSTI vam pomaga izpeljati tisto, kar si močno želite – poglejte, kako zelo se želite potruditi, da stvari stečejo. S sproščenostjo v sodelovanju se da vse.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL NATANČNOSTI vas bo vodil v stikih z ljudmi. Zaradi občutljivosti na dogajanje v okolice ne želite izgubljati energije in časa, dokler ne bo priložnosti za odmik in regeneracijo.

Škorpijon

ANGEL PRETEKLOSTI vam sledi – čeprav se že znajdete v občutku da je vse ok, vam pokaže skozi prijateljstva trenutke, ki bi jih najraje pozabili. Sodelujte z dogajanjem.

Strelec

ANGEL NAVDIHA se vam bo zdel odličen, drugi pa ga ne bodo tako veseli. Stvari se seveda lahko lotite spet s svojo trmo in vse odlično izpeljete.

Kozorog

ANGEL OSEBNE RASTI vam bo pomagal priti do cilja s pomočjo vztrajnosti in volje ter moči, da lažje prerastete notranje strahove, navade ter reakcije okolice.

Vodnar

ANGEL UNIKATNOSTI vam pomaga do dobrih premikov. Čutite kako dobro je, ko se stabilizirate ter pozitivno usmerite v pomembne odnose in skupno delovanje. Sledenje pravilom odpade.

Ribi

ANGEL SPOGLEDOVANJA postaja del vas- posvetite se malo bolj sebi, stiku z naravo in kreativnosti. Ne bremenite se z reakcijami okolja.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.