Angelski dnevni horoskop za 16. 01. 2022.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL INTUICIJE vam lažje pomaga ko se sprostite. Pride kot jasna, sveža energija, odnese vse nebistveno stran in prinese rešitve materialnim težavam. Zapišite si ideje.

Bik

ANGEL POGOVORA vas drži trdno na tleh in v stabilnih energijah, da se v domu zgodi tisto, kar je zares potrebno: prisluhnete domačim in pridete skupaj do izboljšav.

Dvojčka

ANGEL UPORNIŠTVA vam pokaže kako se postaviti zase in kontrirati vsemu, kar vam ne odgovarja. Pomaga vam, da vas jeza poživi in jo koristno uporabite zase.

Rak

ANGEL USPEHA prihaja kot široka, sočna, lahkotna in radostna energija, ki sprosti srce, da sproščeno pokažete svoje želje. Dovolite si odpreti se in prebuditi še več iznajdljivosti.

Lev

ANGEL POČITKA vas danes reši težav, če mu le sledite in si privoščite lenarjenje, doma ali v naravi. Če vam čustva nagajajo, si dajte duška s tekom ali hitro hojo.

Devica

ANGEL REDA pomaga ločiti osebno in poslovno življenje. Čutite, da vas to v resnici pomiri in uči postaviti stvari na pravo mesto ob pravem času.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL SPROSTITVE vas vodi med ljudi, do sproščenega pogovora, ki spodbudi številne nove ideje. Pomagal vam bo pozabiti na obveznosti in samo uživati.

Škorpijon

ANGEL PODPORE vam stoji ob strani in podpira vaše zanimive cilje. Pokažejo se kot volja in srčna moč, ki deluje na direkten in jasen način, brez čustvenih bremen.

Strelec

ANGEL ODLOČNOSTI vas obda s svojim plaščem jasne in preproste resnice in moči, da se postavite zase v vseh situacijah, kjer vas drugi brez vašega privoljenja vpletajo.

Kozorog

ANGEL SPROŠČENOSTI prinaša mehkobo do sebe in kljub obilici družbe in zamudi pri delu ohranite dobro počutje. Itak vas vse počaka, a ne?

Vodnar

ANGEL REDA ima največ dela v vašem domu, saj je skrajni čas, da si naredite dnevno rutino, ki bo vsem odgovarjala. Sodelovanje je neizbežno.

Ribi

ANGEL MOTIVACIJE ima danes veliko moč in vas usmeri v stvari, ki ste jih zanemarjali dlje časa. Sodelujte in naredite več, kot prej v mesecih cincanja.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.