Angelski dnevni horoskop za 16. 10. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL POGUMA bo z vami v družbi, previdno, da ne obljubljate več, kot ste zares sposobni pokazati. Okolica ne bo navdušena nad vašimi manipulacijami.

Bik

ANGEL NOVIH IDEJ vas zasipa z idejami, ki pa brez zaupanja prijateljev ne pomenijo veliko. Zapišite si jih in preverite, kako so sploh realno uresničljive.

Dvojčka

ANGEL MOČI vam pomaga dokončati zadeve tam, kjer vas ostali ne slišijo in upoštevajo. Opazujte, kako uspešni ste, če se vsaj malenkost razjezite.

Rak

ANGEL REALIZACIJE je z vami dokler se držite dogovorjenega. Izmikanje in izgovori vam uresničevanje ciljev odmaknejo in v javnosti hitro lahko izgubite ugled.

Lev

ANGEL POZORNOSTI vam pomaga sledit situaciji, predvsem vas zanimajo bližnji oziroma simpatije. Čustvena napetost pri tem nič ne pomaga, zato se sprostite.

Devica

ANGEL SPROŠČENOSTI vas končno osvobodi in možno je celo, da se zaljubite in se vam zgodi lepa ljubezenska zveza. Če ste že vezani, preverite svoja čustva.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL SAMOZAVESTI se navdušuje nad vašimi uspehi, pri tem pa pazite, da ne prestopite praga dobrega okusa in podležete egu. Okolica ne razume vedno vsega.

Škorpijon

ANGEL SODELOVANJA vsa poveže v medsoseskih odnosih, kjer pa ne poskušajte nasprotovati ampak prisluhniti željam drugim in spustit svoj piedestal glavnega.

Strelec

ANGEL SPREMEMB vam je na voljo, zato poglejte, kaj si sploh želite spremenit. Sproščenost je najhitrejša pot do tega, da vidite kaj je navznoter potrebno za spremembo.

Kozorog

ANGEL SODELOVANJA je sedaj pomemben – soočenja so neizogibna, v dobrobit vseh in v pomoč drugim boste le, če se ne skrivate pred dejstvi.

Vodnar

ANGEL LJUBEZNI do sebe si želi biti tako močan, da opustite pomembnost, kako vas drugi vidijo in pogledate, kaj je v javnosti za vas res dobro narediti.

Ribi

ANGEL LJUBEZNI vas vodi malce stran od doma. Ostanite iskreni, da vas ne zapeljejo v javne spore, saj ste svoje cilje že izpolnili.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot