Angelski dnevni horoskop za 16. 12. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sproščenosti vam bo danes pomagal pri spremembah. S podporo energij srebrne barve se boste odprli energijam jasnosti in odločnosti, kar vam v pomoč, da vpeljete potrebne spremembe in se življenje obrne v pravo smer. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in vse skupaj bo lažje.

Bik

Angel Svobode vas danes vodi k iskrenosti. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela in podporo energij roza barve si boste lažje priznali, kaj pravzaprav potrebujete v tem trenutku, da se osvobodite starih bremen in ujetosti. 

Dvojčka

Angel Narave vas danes vabi, da si vzamete čas zase. Zdravilne energije zelene barve vas bodo ovile v svežino in pregnale napetost, da se lažje aktivirate v skrbi za fizično telo. To vas bo globinsko sprostilo, razbremenilo in prineslo harmonijo tako v telo kot duha. Vaš dnevni Angel je lahko z vami dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Rak

Angel Podpore vas danes podpre, da spremenite način razmišljanja. Pri tem vam bodo v pomoč energije rumene barve, ki vas podprejo v moči in samozavesti, da spustite pretirano skrb za druge in se najprej posvetite vašim obveznostim. Sledite vodstvu vašega dnevnega Angela.

Lev

Angel Akcije vam bo dal zagon, da naredite potrebne spremembe na poslovnem področju. S podporo energij modre barve boste lažje sprejeli odločitve in pri njih vztrajali, kar vam bo povečalo samozaupanje. Naredili boste prostor za novo energijo, ki bo prinesla pozitivne spremembe in uspeh.

Devica

Angel Sodelovanja vas danes podpre, da uredite odprte zadeve. Z njegovo pomočjo in podporo energij marelične barve, ki vas bodo objele in spodbudile, da se lažje soočite z vsem dogajanjem, se boste umaknili od negativnih vplivov drugih in spustili star način sodelovanja in komuniciranja z drugimi. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Umika vas danes vodi k umiku od drugih. Zadihajte v nove energije in kvaliteta energij bele barve vam prinese nova spoznanja, da jasno vidite celotno situacijo. Vzemite si čas zase in dovolite, da vas vaš dnevni Angel vodina poti osebne transformacije.

Škorpijon

Angel Osvobajanja vas danes aktivira v moči. Zdravilne energije oranžne barve vas še dodatno podprejo v kreativnosti, ki vas vodi do rešitev in uspeha. Naj vas vaš dnevni Angel vodi na poti osvobajanja, predajte se mu in si tako ustvarite nove temelje.

Strelec

Angel Samostojnosti vas danes podpira pri vseh spremembah, da izrazite sebe. S sprejemanjem energij mavričnih barv boste lažje določili mejo v odnosih in se nehali prilagajati. Naj vam ne bo mar za mnenje okolice in spustite krivdo, da se lahko življenje zažne odvijati v pravo smer.

Kozorog

Angel Priložnosti vas danes vzpodbuja, da naredite korake v pravo smer. Energije vijolične barve vas bodo podprle v spremembah, samo sledite svojemu notranjemu občutku in dovolite, da vam življenje pokaže nove poti in nove izzive. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela za premike v srečno življenje.

Vodnar

Angel Odločanja vas bo vodil skozi današnji dan. S podporo energij turkizne barve se boste lažje osredotočili nase, na svoje želje in prišli do novih zamisli in idej, kako dalje. To vam bo dalo dodatno moč, sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Ribi

Angel Komunikacije vam bo danes pomagal v sproščenosti. Sprostite se in kvaliteta energij zlate barve vas podpre, da jasno izrazite sebe, svojo resnico in s pomočjo drugih naredite korak naprej v realizaciji tistega, kar je za vas najbolj optimalno v tem trenutku.. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot