Angelski dnevni horoskop za 16. 12. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL AKCIJE vam ne dovoli počitka, saj ste sredi večjega dogajanja in si postavljate ugled v okolici čisto na novo. Sodelujte v projektih, ki se odvijajo sedaj.

Bik

ANGEL USODE vas usmeri mimo poslovnih manipulacij v drugačen način delovanja. Stari strahovi in občutljivost nista več izgovor, poglejte kaj je vam pomembno.

Dvojčka

ANGEL SODELOVANJA umakne iz vaše bližine vse, ki ne želijo sodelovati in pomaga prepoznati ljudi, s katerimi dosežete veliko boljše rezultate.

Rak

ANGEL SPOZNANJ vas usmeri v razumevanja denarja in energij – če ju lahko vidite kot enako pomembne, je vaše preživetje in obilje na odlični poti.

Lev

ANGEL POSLOVNEGA USPEHA prinaša dobre spremembe. Največja sprememba je v tem, da drugi opazijo vaše kvalitete, vašo vrednost- Sedaj je čas za pogajanje.

Devica

ANGEL IDEJ ve, da ga ne jemljete preveč resno (so vam ideje preveč divje?), vseeno pa mu je dobro prisluhniti, saj so nekatere prav genialne. Dovolite mu, da vas spravi v akcijo.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL MOČI vam sedaj, ko ste se dobro regenerirali, pomaga stvari narediti temeljito in predvsem hitro. Imate dovolj ponavljanja in polovičarstva, temeljitost je vodilo.

Škorpijon

ANGEL KREATIVNOSTI spodbudi nekatere rešitve, ki vas osrečijo Pomaga vam nase pogledati s ponosom, saj ste ravno prav iskreni. Čas je za umirjeno reševanje svojih namenov.

Strelec

ANGEL OPUŠČANJA PRETEKLOSTI vam pokaže pot iz dogajanj, zaradi katerih ste se v odnosih, predvsem v službi zapletali. Začnite s spremebami, tudi na zdravju boste pridobili.

Kozorog

ANGEL INTIMNOSTI vam odpre globino, ki je pri sebi niste poznali. Skozi hvaležnost do vsega pa vam pokaže tudi jasno materialno pot, ki se odpira.

Vodnar

ANGEL PRILOŽNOSTI se vam bo izmuznil, če se boste vedno in povsod upirali, če je potrebno ali ne. Poiščite si drugačno zabavo, tisto pravo…., kar zares pogrešate.

Ribi

ANGEL INTUICIJE obeta dobre spremembe in pravi, da je delovanje čisto po svoje pomembno prav za vsako področje vašega življenja. Čas za dogovore o sodelovanju.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot