Angelski dnevni horoskop za 16. 4. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Spreminjanja vas danes podpre, da se odločite zase. Kvaliteta energij zlate barve vam bo dala še dodatno moč, da sledite dobrim spremembam in si tako okrepite vaše finančno stanje. Ne dovolite drugim, da vam s svojimi mnenji odmaknejo od tega, saj vas vaš dnevni Angel podpira na tej poti.

Bik

Angel Svobode vas danes vabi, da mu sledite. S sprejemanjem njegove energije in kvalitet bele barve se boste skozi svežino odprli za še tako nenavadne ideje, ki vas bodo usmerile na popolnoma nov način delovanja. Sprejmite podpore in začutite, kako je, če ste preprosto srečni.

Dvojčka

Angel Zraka vas vodi skozi današnji dan in s podporo energij modre barve vas osvobodi vseh preteklih sodb in negativnih misli, ki ste jih bili deležni s strani okolja. To vas bo čustveno razbremenilo in sprostilo tudi vaše fizično telo, da lažje zadiha in se okrepi. 

Rak

Angel Sodelovanja vas danes podpre, da se odprete za nov način delovanja in sodelovanja. Žarki rumene barve vas objamejo, da začutite svojo notranjo moč in najdete optimalne rešitve za uresničitev željenih ciljev. To vam bo povečalo samozavest, izostrilo um in presojo.

Lev

Angel Zbranosti vam danes pomaga, da poslušate sebe in s podporo energij turkizne barve skozi fokus nase izbrali najbolj optimalne rešitve glede na celotno situacijo. Kar lahko, zaključite, kar pa ne, pa obržite zase. Tako se boste odmaknili od vplivov drugih, ki pa z vami nimajo neposredne veze.

Devica

Angel Komunikacije vas skozi lahkotnost vodi do fokusa nase in tistega, kar želite izraziti. Zdravilne energije roza barve vam prinesejo občutek mehkobe, kar vam bo omogočilo, da lažje prisluhnite tudi drugim. Tako boste spustili nadzor in opustili predvidevanja, da se lahko vse skupaj izpelje na najbolj optimalen način.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Notranjega Miru vas danes vabi, da se mu predate. Tako boste na vsa dogajanja v okolici lažje ohranili nivo dobrih energij, žarki vijolične barve pa vam bodo pomagali ohranili notranji stik. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Škorpijon

Angel Spoznanja vas danes vodi skozi spremembe. S podporo energij srebrne barve boste prišli do novega razumevanja življenja in na določene težave pogledali z drugega zornega kota. Tako se boste na čisto drugačen način lotili reševanja stvari, kar vam bo prineslo pozitivne spremembe na vsa področja.

Strelec

Angel Akcije vam danes pomaga, da se na novo organizirate. Z njegovo pomočjo in podporo energij rdeče barve se boste z vso strastjo zavzeli, da svoje želje in ideje spravite v smiselno celoto in jih tako začnete korak za korakom realizirati. Večkrat čez dan se spomnite na vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Kozorog

Angel Preporoda vas danes podpre pri vseh spremembah. Zdravilne energije oranžne barve vam bodo okrepile veselje do tega, kar že znate in skozi druženje popeljale do ljudi, ki vam bodo pomagali pri uvajanju sprememb v vaš vsakdan. Sodelujte v spremembah.

Vodnar

Angel Moči vam danes preda voljo, da se sistematično lotite izvajanja novih stvari na poslovnem področju. Zdravilne energije zelene barve pa vam skozi željo po preprostosti in skladnosti pomagajo, da optimalno organizirate in porazdelite delo med vse vpletene.

Ribi

Angel Samostojnosti vas danes pomaga, da začnete bolj ceniti svoje delo. Na ta način in s podporo energij indigo barve boste okrepili svojo intuicijo in zavedanje sebe, zato se boste avtomatsko izognili zunanjim vplivom in pritiskom okolja. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.  

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot