Angelski dnevni horoskop za 17. 8. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL KOMUNIKACIJE vas spodbuja da sproti poveste vse potrebno – bolje se boste počutili, pa še konec tedna doživite polno Luno čisto drugače. 

Bik

ANGEL DOBREGA POČUTJA je z vami, samo sledite notranjemu miru in dovolite, da okolica živi po svoje. Tudi namigi iz službe danes niso dobronamerni – pustite jih mimo. 

Dvojčka

ANGEL AKCIJE vas spodbuja da danes naredite prvi korak. Realizirate si želite veliko, angel pa vam bo pomagal poiskati pravo pot – najhitrejša ni vedno najboljše najboljša.   

Rak

ANGEL SVOBODE je tisti, ki ste ga v teh dneh posebej veseli – sprostitev je tako globoka da boste čutili omamljenost in želeli početi vse naenkrat. 

Lev

ANGEL JASNIH UVIDOV IN SPOZNANJ vam odpre pogled v celo življenje – in omogoči velike čustvene spremembe, saj dojamete, kaj vse vam je na voljo.

Devica

ANGEL PREDANOSTI vam pomaga osredotočiti se na svoje življenje in spustiti pozornost z drugih. Opazujte koliko moči imate za uresničevanje svojih želja in ciljev. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL DOBREGA POČUTJA vztraja ob vas vedno, ko uspete ohraniti pozornost nase. Pomaga vam narediti načrt za spremembo videza, tokrat vas niti okolica ne zmoti pri tem .

Škorpijon

ANGEL OBILJA odpre priložnost materialnih dosežkov. Samo to vas danes sprosti in aktivira v vas željo po sodelovanju. Lahko v komunikaciji tudi kaj izboljšate?

Strelec

ANGEL VZTRAJNOSTI vas vodi naprej po svoje kljub temu, da z okolico ne boste v najbolj mirnih odnosih in da zaradi občutljivosti navznoter vladajo mešani občutki. 

Kozorog

ANGEL HREPENENJA vam bo odpiral novo pot, katero ste že slutili, a v ohranjanju status quo glede materialnosti niste želeli spreminjati ničesar. 

Vodnar

ANGEL ZAVEDANJA SEBE želi, da prepoznate svoje početje ter čustva. Nemir lahko sprostite z razmislekom o situaciji – vsaj poskusite pa se tudi izraziti. 

Ribi

ANGEL ZAVEDANJA SEBE želi, da prepoznate svoje početje ter čustva. Nemir lahko sprostite z razmislekom o situaciji – vsaj poskusite pa se tudi izraziti. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.