Angelski dnevni horoskop za 16. 8. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL NOTRANJEGA MIRU bo želel da situacijo umirite, ampak ko je na delu strast in občutljivost, nima lahkega dela. Ne počnite stvari, ki jih boste kasneje obžalovali.

Bik

ANGEL JASNOSTI vam pomaga do uresničitve svoje največje želje. Pri tem vam pomaga tudi na način, da prepoznate, kje se nestrpno zapletate v odnose z domačimi.

Dvojčka

ANGEL STRASTI je vaša pot preko notranjih dvomov. Pomagajo vam it preko lastne sramežljivosti da pokažete čustva in iskreno tudi svoje interese.

Rak

ANGEL SPROŠČENOSTI vam danes odpre predanost v odnosih – možna je kakšna fešta s prijatelji? Samo da veste: če vam čas pri tem pobegne, bo doma slaba volja.

Lev

ANGELI so močno na vaši strani – optimizem vodi v uspeh in potrditev načrtov in zadovoljstvo. Je čas tudi za uresničitev ljubezenskega hrepenenja?

Devica

ANGEL ČUSTVENOSTI bo danes poskrbel, da pride na plano kar je bilo dlje časa zatirano in skrito globlje v vas. Ste mislili, da boste vedno držal stvari pod kontrolo?

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL SVETLOBNE PODPORE danes vodi odlične spremembe, brez vašega truda. Nekaj, kar boste predstavili v pogovorih, odpre pot uspešnemu projektu.

Škorpijon

ANGEL ISKRENOSTI IN JASNOSTI pomagata pokazati, za kaj se zares zavzemate . taktiziranje ne prinese več učinka in časa ni več za to. Pomagajo vam prepoznati tiste odločitve, ki razrešijo največ.

Strelec

ANGEL ORGANIZIRANJA sodeluje na poti do dobrih finančnih sprememb. Umaknejo vas s tistih prijateljskih poti in feštanja, zaradi česar ste že včasih izgubljali dobre možnosti.

Kozorog

ANGEL SPREMEMB ne dopušča več čakanja. Ker imate velik vpliv na okolje, vam bo pomagal izpeljati tiste stvari, ki jih želite aktivirati.

Vodnar

ANGEL ISKRENOSTI vas vabi navzven, da se pokažete brez maske strogosti in nedostopnosti. Razmislite, zakaj bi še sploh rabili zaščito in ostajajte sproščeni in taki, kot ste.

Ribi

ANGEL SREČE vam sledi – na pot pripelje zanimive ljudi. Čas je da odkrijete popolnoma novo perspektivo življenja in začnete na novo.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.