Angelski dnevni horoskop za 17. 10. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL HARMONIJE bo sodeloval v gradnji odnosov z namenom, da pridobite čas tudi zase. Poskrbeti zase je v zadnjem času postalo dejstvo, zato postavite sebe na prvo mesto.

Bik

ANGEL ZADOVOLJSTVA se pokaže skozi prijateljske odnose, od koder dobite povabilo za realizacijo vaših hrepenenj po potovanjih. Sprejmete?

Dvojčka

ANGEL SVOBODE se vam pridruži, ko končno rešite stare zadeve. Pomaga vam sproščeno zadihati, istočasno pa popazite še na svoje zdravje.

Rak

ANGEL AKCIJE vam pomaga lotiti se vsega, kar potrebujete za svoj uspeh. Čas je, da se nehate na vsakem koraku prilagajati bližnjim in začnete bolj brezkompromisno delovati.

Lev

ANGEL JASNOSTI vam veliko pomeni, ko želite razrešiti bližnje odnose. Čustveno nihanje se umiri, saj uvidite, da vam nihče nič ne skriva. Pogovor pomaga.

Devica

ANGEL LEPOTE vam skuša predstaviti dobro plat odnosov, zato se opogumite in naredite prvi korak. Ni čas za čakanje na posebne priložnosti, zgrabite to kar imate.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL VARUH opazuje vaše življenje, s katerim ste sicer zadovoljni, a s preveč občutka, da je vse manj odvisno od vas. Kako najti čas samo zase? Pobeg na izlet v neznano?

Škorpijon

ANGEL MOČI vas še vedno zavede v pretiravanje v odnosih. Ali vam je res vseeno, koga izgubite? Ljudje zaupajo v vas – nehajte se zapletati v prepire samo zato, ker lahko.

Strelec

ANGEL SPROSTITVE vas bo spontano umaknil od težav drugih, saj potrebujete čas zase. Daljši izlet ali zapreti se v dom? Kaj vam je ljubše?

Kozorog

ANGEL PODPORE ni med štirimi domačimi stenami ampak med ljudmi, med prijatelji zunaj. Naredite s svojo močjo in znanjem kaj v skupno dobro.

Vodnar

ANGELI so na vaši strani, zato ne pritiskajte na druge s svojo nepotrpežljivostjo. Uredite si svoje materialne načrte, itak se sodelovanju ne morete izogniti.

Ribi

ANGEL LEPOTE vas spremlja v spremembah na dolgi rok, danes pa se bo malo potuhnil, ker vse jemljete preresno. Ne pozabite, da je vaša moč v mehkobi.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot